Dobrý den, už od včerejška mám zalehlé pravé ucho.. Neznáte nějakou radu nebo metodu jak tento problém vyřešit? Předem děkuji za odpověď.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11, SomeSam před 4964 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Měla jsem před rokem podobný problém, bylo to nepříjemné a já už přestávala snad i slyšet..Bylo to už k nevydržení, takže jsem zašla k ušnímu..Ulevil mi a předepsal kapky a do týdne to bylo v pořádku..Navštívila bych ušního, nic zaručeného neznám..
0 Nominace Nahlásit |
Nahřát ucho soluxem, napařit nohy a návazně pak ucpat prsty nos a opatrně profouknout přes eustoachovu /sluhovou/ trubici. Tuto radu mám od sestry z ušního a zatím vždy pomohla.
0 Nominace Nahlásit |
No to máš jak se škytavkou, neexistuje zaručenej způsob co by zabral
každýmu…
Když to začne bolet a nepřejde to ani třetí den, tak rači zajdi
k ušnímu! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Někdy mi zalehne ucho -ale to spíš v letadle a to pomáhá když si vezmu žvýkačku a nebo hodně /jakoby polykat /-to mi 100% pomůže. Pokud je to při nachlazení tak také radím zajít když to nebude přecházet za 2–3 dny k ušnímu on ti šetrně ucho vypláchne .
0
před 4964 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
skvělé a účinné jsou i ušní svíce, člověk pak slyší i to co nemá
Zdroj: http://www.lekarna.cz/aurecon-usni-svicky-natural/
0
před 4964 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Měl jsem stejný problém. Zalehlo to a doktor našel zánět zvukovodu. Ucho zacpal gázou, do které se dávaly kapky.
0
před 4964 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mne pomohol jedine výplach u lekára… Stáva sa mi to tiež. Podobne, ako odpoveď vyššie, mi pomáha žuvačka, ale to len pri prílete, alebo keď mi zaľahne v uchu pri kúpeli, či v bazéne.
0
před 4964 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |