Zdravím Mosoji. V počítači mám program Adobe photoshop, ale když jsem si ho spustila, naskočila mi tabulka, kde mám vyplnit, své jméno, příjmení a také nějaký ZIP kód apod. Vůbec nevím, co to je za kód a k čemu to mám vyplnit. Už jsem si tam něco napsala a když jsem registraci dokončila, celý program se mi vypnul. Když jsem ho opět otevřela, tabulka tam byla opět. Ta tabulka je v angličtině, což mi tak nevadí, protože anglicky umím. Nevíte co s tím mám dělat abych se do programu dostala? Děkuji 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, kokoťenko, rynek878 před 5277 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
PS není free program a je dosti drahý. Záleží
jak jste program získala. Pokud jste ho koupila, měla by registrace
proběhnout bez problémů. Pokud je to program již někde používaný a
registrovaný, ADOBE Vám další registraci neumožní, tak jako Microsoft
u svých placených programů.
Doplňuji:
Na případnou další konsultaci pojďte do diskuse ať tady neděláme
zlou krev.
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
photoshop neni jediny program, ani nejlepsi ktery muzete pouzit … konkretne pro vase potreby doostrovani fotografie by uplne bohate postacil i zdarma dostupny editor GIMP – ke stazeni zde http://www.slunecnice.cz/sw/gimp-windows/
doostrovani fotografie provedete tak ze ji v nem otevrete (muzete to provest i pretazenim mysi na hlavni panel GIMPu s ikonami nastroju)
a pak v menu nad otevrenou fotografii zvolte polozku Filtry → Vylepšení → Doostřit …
Tip: menu filtry je až daleko napravo od Polozek Soubor, Upravit, Vybrat … pokud ho nevidite svetsete si to okno vice do sirky
Opravdu v zadnem pripade nemusite pouzivat hned to nejdrazsi co se nabizi – photoshop, ten program tezi pouze ze sveho jmena a z toho ze jej z pohodlnosti lide casto doporucuji pro sebemensi hloupost … zdaleka neni optimalni pro vase potreby. Ani schopnostmi, a svoji cenou uz vubec ne 🙂
Zdroj: http://www.slunecnice.cz/sw/gimp-windows/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |