Hele, možná to bude znít divně, ale zkus navštívit lékaře ze vzdáleného regionu. Japonsko, Jižní Amerika…
Spousta lidí si to pochvaluje, především právě v souvislosti s dermatologickými problémy, které v našich končinách jsou „neřešitelné“. Známý u nás léčil přes 5 let nějaký „ekzém“ (nikdo nevěděl, co to je), lítal od čerta k ďáblu, počínaje obvoďákem, konče UVNkou, i nějaké léčitele zkusil > NIC!
V Japonsku mu doktor předepsal mast (žádné „laborky“ či „testy“, prostě jen tak „hned z první“!) , tu koupil a hned DRUHÝ den znatelná úleva, za něco přes týden byl ZCELA VYLÉČEN! :o :)
To není tím, že by tam znali/uměli „něco jiného/lepšího“, prostě jen trochu jiná filozofie lékařství, než u nás. BTW – pokud jde zrovna o Japonsko, tak raději navštiv nějakou větší kliniku, v soukromých ordinacích je to spíš ruleta. I v Japonsku mají své „doktory Cvachy“. A pamatuj, tlumočník je nutný, Japonci (včetně lékařů či jiných vysokoškoláků) umí anglicky DOST tristně, polovina snad ještě hůř, než já – a to JE co říci! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Dej si okurky na víčka. Možná to zní hloupě, když už si byl
u oční, ale třeba to bude fungovat, pokud jsi to ještě nezkoušel. Často
se na ta zapuchlá víčka dávají kolečka okurků. A někdy ty
nejjednodušší způsoby fungují.
Popř. zajdi někam jianm, za jinými odborníky, do nemocnice.
Upravil/a: Gonfaloniér
0
před 1531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bůh: A proč by měl? podle mně ta otázka byla v pořádku. Já bych spíš obnovil znění. Nechápu tohle ničení otázky po letech.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |