Dobrý den včera jsem si vypálila film na PC mi jde přehrát bez problému ale jakmile jsem ho přes Nero stáhla na DVD a pustila jsem si ho tak jsem zjistila že se mi zasekává můžete mi prosím poradit čím to může být a co udělat aby se mi to už nestálo děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5249 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Rada je prostá.Filmy a hry,které chcete vypálit na CD či DVD vypalujte na co možná nejnižší rychlost.Předejdete tak případným problémům s přehráváním.Všeobecně se doporučuje max. rychlost vypalování takových souborů do 10-násobné rychlosti,ale já je vypaluji na nejnižší možnou a tyto problémy zmizely.Při vypalování vysokou rychlostí nejsou zapsaná data tak přesná a některé mechaniky pak mají problémy s načítáním těchto dat.Doporučuji film vypálit znova a nastavit rychlost.Většina vypalovacích softwerů se při každém vypalování sama nastaví na nejvyší možnou rychlost a problém je na světě…
0 Nominace Nahlásit |
hodilo by se upresneni
1/ film se vypaluje jako standardni dvd nebo je to avi soubor ulozeny na dvd
? – pokud avi, prehravac jej sice prehraje ale je mozne ze si neporadi
s vypocetne narocnejsimi transformacemi obrazu (napriklad. QPel, GMC)
2/ nastava stejny problem i u optickych medii jine znacky ? (verbatim,
memorex, …)
3/ nepomaha obcas mechaniku procistit ? (lze pouzit specialni „cleaning CD“
na mechaniku v pc i na dvd prehravac)
K rychlosti vypalovani, souhlasim ze vypalovat maximalni rychlosti kterou dane medium umoznuje je ryziko – zvlast u levnejsich medii u kterych vyrobci radi precenuji realne moznosti. Ale neni nutne to s redukci rychlosti prilis prehanet, z praxe se mi osvedcilo vypalovani o stupen nizssi rychlost nez je rychlost maximalni. Tim stupnem mam na mysli hned nasledujici nizsi volbu rychlosti kterou nero nabidne.
0 Nominace Nahlásit |
nero obecně umožňuje dva přístupy k vypalování popíši nastavení rychlosti v tím jednodušším způsobem tj pomocí NERO EXPRESS
na tomto obrázku
http://www.goorooreviews.com/dvdcopyingsoftware/nero%20copy%20screen-thumb.gif
nebo zde
http://mars.walagata.com/w/mysticx/neroSpeed.jpg
je zachycen posledni krok dialogu ve kterem nastavujeme jmeno media a o neco nize prave onu rychlost vypalovani – implicitne zde byva maximum, staci tedy klepnout na tuto roletku a vybrat druhou nejvyssi dostupnou rychlost (prazdne medium pritom musi byt v mechanice jinak nero nepozna jaka je maximalni rychlost vypalovani pro dane medium)
tusim ze v nejnovejsi verzi programu nero express je uz moznost nastaveni rychlosti lepe schovana, pod rozbalovacim tlacitkem po leve strane okna
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |