dost castokrat se mi z niceho nic odehraje naka situace..napr. jedu dopravnim prostredkem,bavi se 2 lide.a ja najednou vim co se stane..a tak se to i stane..za 5 min.uz jsem si na tozvyk..neni to uz tak casto…stava se vam neco podobneho?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5343 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano také se mi to občas stává. Častěji ale, když někde příjdu, nebo něco vidím,tak vím, že jsem to už někdy viděla, a přesto vím, že jsem tam nikdy nebyla a vidět to nemohla. Má to prý na svědomí náš mozek, často jsou to i útržky snů, často se nám něco zdá a po čase to vidíme, či zažijeme.
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym, FOG, anonym
před 5343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
takové předtuchy míváme občas každý… už jich bylo tolik, že si momentálně nevzpomenu na žádnou konkrétní. Podivují se jim ale jen bezvěrci – my ostatní víme, že jsou věci mezi nebem a zemí a že všechno není jen tak samo sebou…
0 Nominace Nahlásit |
Nevíš náhodou jestli si nemám dát sportku? Že by se stalo, že bych dnes vyhrál???
0 Nominace Nahlásit |
Zrovna tento tyden jsem nechtene v praci pri manipulaci s materialem kolegu
lehce skrabl a v noci jsem pak mel sen,jak zachranuji pri nejake havarii
cloveka.
Kolegovi jsem se samozrejme omluvil a posktl mu naplast.
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Divné situace? Ty zažívám denně. Je to normální, jste jeden z lidí, kteří mají silně rozvinutou intuici.
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je proto, že tím dopravním prostředkem jezdíte často a je to podobná situace, která se nedávno stala. Nadávala bych tomu váhu. Jde jenom o stereotyp.
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2620 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |