Dělám referát na občanku na téma šikana. Chtěla bych nějaký příklad k tomuto tématu. Takže bych byla ráda, kdybyste mi do komentáře napsali, jaká byla vaše šikana a tak. Předem děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? bolak, Nevíteto? před 3508 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Z dnešního pohledu každý kdo byl na vojně zažil šikanu. Někdy i opravdovou a drsnou.
0 Nominace Nahlásit |
Já, v práci. Šéf mně nutil, abych tam chodil každej den, i v pátek a v pondělí, a musel jsem tam zůstávat někdy i několik hodin denně!!
A jednóu, když jsem udělal nějakou chybu, a připravil jsem ho na zakázce o 50.000 ká čé.....
.....mě pokáral, svině!
0 Nominace Nahlásit |
Ne, i když se dá říct, že bych byl asi dobrý terč. Na vojně jsem nebyl.
1Kdo udělil odpovědi palec? Nazdar Bazar
před 3507 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zažil, na druhém stupni ZŠ, obnášelo drobné posluhování jako nošení učebnic, vypracování úkolů, dělání vopiček ze sebe samotného, musel jsem třeba říct nejošklivější holce ze třídy, že se mi líbí a že jí miluju, pak jsem si musel dávat facky. Ti „moji pánové“ mi za to dokonce i „platili“ drobnými mincemi. Ale přestalo je to docela brzo bavit, asi jsem neschopný i coby objekt šikany :).
0
před 3508 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
šikana má hodně podob. Špatně se určuje jestli jde skutečně o šikanu či nikoliv. Máš třeba šikanu mezi dětmi, v zaměstnání i policista tě může šikanovat. Neříkám že vždy, ale někdy si to ti lidé zaslouží.
0
před 3506 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cha…v zaměstnání téměř denně, naproti tomu vojna (ZVS) to byl pionýrský tábor, po prvním půlroce služby teda.
0
před 3501 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |