dobry den asi pred pul rokem se mi zdal sen ze u mi postele je cerny duch nevidela sem mu do tvare a hned zmizel.. a asi pred mesicem se mi zdalo ze sem sla do koupelny za sestrou a ten samej duch si ji vzal a uz sem ji nevidela sla sem pro mamu a ona byla pryc a otocila sem se a ten duch sel zamnou s natahlima rukama pro me a ja se zbudila zase sem mu nevidela ani do tvare..jenom proste to jako kdyby byla tma vim jen ze to byl chlap..asi pred 14 dnema sem sla domu a sedla si na postel a jako by me nekdo drzel za zady ale nikdo tam nebyl druhy den sem sla ke svemu pritelovi a on mi rekl ze vcera vecer a i ve stejny cas se mu stalo presne to sami a nikoho nevidel.. o 2 dny pozdeji se mi zas zdal sen ze sem byla na chodbe na schodech lezela sem tam a zas jeden a ten samej duch me drzel a ja nemohla dychat muzete mi poradit co to znamena prosim
Původní neotázka
Zdaji se mi zle sny
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, marci1 před 3128 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můj názor na výklad snů je velice skeptický, nevěřím tomu, čili to, že se Vám zdají zlé sny, dle mého nic neznamená. Akorát se špatně vyspíte 😁
0 Nominace Nahlásit |
Znamená to, že se ti zdají strašidelné sny. Možná o tom moc přemýšlíš. A jak víš, že je to duch ?
0 Nominace Nahlásit |
Sny má smysl rozebírat jenom s psychoterapeutem,
jiné „rozbory“ a/nebo „výklady“ k ničemu nejsou.
„Černý duch“? „Chlap?“
Duchové jsou (alespoň pokud vím) bezpohlavní…
0 Nominace Nahlásit |
Může to být způsobeno pouze stravou a nemusí to znamenat nic. Pro hlubší analýzu bych toho, co konzumuješ, potřeboval tak deset gramů.
0 Nominace Nahlásit |
Většina snů nějak dává najevo naše potlačované emoce. Něco, co
nemůžeme nebo nechceme prožívat ve dne.
Za plného vědomí se přetvařujeme a ani o tom nevíme. A naše duše trpí
a potřebuje ventil. Tím můžou být sny, včetně těch zlých. Když se nám
zdá o vraždách, můžeme mít v reálném světě z něčeho strach. Pokud
nás pronásleduje jedovatý had, může jít podle zakladatele psychoanalýzy
Sigmunda Freuda o obavy ze styku s nějakým mužem. 🙂
0
před 3128 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Varování před špatným životem nebo smýšlením. Neublížila jsi někomu?
0
před 3127 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |