Natty2001

Chci jít na školu s maturitou, ovšem jsem slabá v matematice a chemii. Která škola je nejvhodnější?

Zdravím

Zajímavá 0 před 1396 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Alesh

Nazdar, pokud jsi v něčem slabá, je podle mě lepší cesta zabojovat než utíkat. Čili takto školu nevybírej. Vyber si podle toho, co chceš jednou dělat. Každá škola se dá zvládnout, takže neřeš blbosti a studuj!

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Mr. Marek

Zdravím, nějakou školu, která je více humanitně zaměřená.

0 Nominace Nahlásit

NoFear

Jednoduše se v těch předmětech zlepši. Douč se je. On nic jiného nejde a na nějaké „prostě na to nejsem“ zapomeň. Protože to není pravda.
Pak můžeš jít na školu, kterou chceš. Navíc jeden nebo dva předměty by ti neměly rozhodovat o tom, kterou školu (oborově) si vybrat.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Takové, kde tyto předměty ve 2. ročníku končí :D nebo nejsou.
S matematikou se potkáte všude.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Zkusila bych přijímačky na zdrávku. Není nutné se bát některých předmětů, protože i jiný učitel může z obávaného předmětu udělat ten atraktivní.

0 Nominace Nahlásit

JežíšKristus

Já šel na gymnázium, z matematiky a chemie nevím absolutně nic. U maturity jsem ani jedno z toho neměl, takže jsem dostal jedničky.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Začínáš od konce, v prvé řadě musíš vědět, co tě baví a na co máš, pak můžeš vybírat. Zde tě nikdo nezná, tak rady budou jen spekulace. Poraď se hlavně s rodiči, ti tě znají nejlépe.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1164 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek