stormwitch

Ženská nahota v divadelním představení

Je k vidění v současní době v divadelním představení v ČR zcela vysvlečená herečka? Zatím jsem viděl na jevištích jen nahé herce.

Zajímavá 0 před 24 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

To musíš zajít na striptýz

0 Nominace Nahlásit

led

V súčasnosti neviem o takom divadelnom predstavení (je to možné), ale pamätám si na scénu z predstavenia „Rozprávky z Viedenského lesa“ pod žiarivými reflektormi vyzliekajúcej sa hlavnej ženskej postavy (nezáviďte… herečku v tejto akcii nahradila profesionálna striptérka).
Ak počítam dobre, od tej doby uplynulo 54 rokov.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Když nevíš jak vypadá nahá žena, tak si ji najdi někde na webu.Nebo si najdi nějakou skutečnou.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
stormwitch

Už jsem alergický jen na ukazování mužské nahoty v divadle, resp. ukazování penisů českých herců v představeních, aby si v tomto užili jen divačky. Nechápu proč se bojí režiséři/režisérky bojí ve svých představení pro ztvárnění ukázat i komplet nahou herečku ( za nahotu neberu někde vykouklou bradavku) „full frontal“. V tomto by to chtělo trochu genderové vyrovnanosti.

stormwitch

Naposledy jsem byl svědkem této nevyváženosti v představení Teorema, kdy se herec Řezníček cca 5 minut pohyboval po jevišti „v rouše adamově“ a herečka na konci představení při pokusu o parodii na striptýz pod spodním prádle měla ještě druhé spodní kalhotky tělové barvy, aby náhodou nikdo neviděl její klín. Jinak co jsi pamatuji, tak jsem viděl na jevišti komplet vysvlečené ze známějších herců: Prachař, Dobrý, Zach, Chmela, Langmajer, Finger, König…

Nový příspěvek