Napsal jsem holce ze mi prijde její chůze sexy a ze pokazde kdyz vidím Kylie minogue song tak mi to pripomina ji.jsem na tom oblicejove jako Depp. Takovy nadprumer. Získal bych si tim vaše srdce
Zajímavá 0 před 750 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Počkej, Ty se ptáš, jestli bys získal ženské srdce tím, že máš Gesicht jak nějaký Bratwurst?
Ale asi ano, ono když je ti patnáct, té holce je taky tak nějak, tak to tak spousta má. Pak jí život proliská zleva – zprava, a buďto se srovná, nebo si pořídí psa a na chlapy se víš co, nebo to bude tragéd nepoučitelný.
Jinak je mi líto, ale stavět interpersonální vztahy, ne tak takové, na kecech, a na tom, jak kdo vypadá, je dost mimo. Ale, samozřejmě, každému, co jeho jest. 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Disraeli
před 750 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jenom na základě tohohle asi ne… Spíš jí to může akorát zaujmout (jestli pozitivně nebo negativně, to nwm, ale pozornost bys měl). ;)
Chce to něco víc. Srdce získáš svým chováním, charakterem/osobností a přístupem k ní (ale i sám sobě) – tzn. není to otázka okamžiku, ale delší doby, musíte se alespoň chvíli znát, sbližovat se. Srdce nezíškáš jen tím, že ji jednou něco řekneš/napíšeš (teoreticky jo, ale to by muselo být něco extra speciálního). Důležitá jsou i gesta, respekt a vlatní sebeúcta. Humor je plus, sebevědomí je samo sebou.
Upravil/a: Disraeli
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Filip84
před 750 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, zda je to k smíchu nebo k pláči. Záleží na té dívce (holky
jsou u zedníků), kolik je jí let, zda o tobě ví (případně po tobě
touží). Kolik toho má/nemá v hlavě. ;D . Na srdce to samozřejmě
není.
Mně by takový „sexuální loudil“ pekelně naštval, odradil :/
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Filip84
před 750 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
NJN, hoši jsou ještě mladí a jejich rady dle toho vypadají. A da ny…, co bys v tomto ohledu čekal za UŽITEČNOU radu od HOLKY? Cesta k ženskému srdci je plná překážek, to ví každý chlap.
Nicméně stačí kvalitní, dobře nabroušený nůž s delší čepelí. A s trochou praxe (jj, jako se vším, trénink je základ!) to budeš hravě zvládat za pár okamžiků. Na tvém místě bych se začal zabývat problematikou jejich skladování. Přeci jen to působí neesteticky, když otevřeš lednici a "Hmm, pomazánka, salám, ženské srdce, polévka od včera… ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
No, ale to jsi mu nenapsal. Třeba to na ní zabere, takhle na jeden večer. Nebo na hodinu. Nebo tak něco! 🙂
Napsal… že to na ní zapůsobí, získá si její pozornost, zaujme
jí – akorát se neví jestli pozitivně nebo negativně (a to je právě na
tom, o jakou holku jde.. některou to urazí, jinou pobaví, další odpudí,
jiné to zalichotí). ;) :P
Že by ale vyloženě získal její srdce, je stejně vysoce
nepravděpodobné – ať jde o jakoukoli babu.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |