Tak bezpočet podvodů se tam teda neděje, ale rozhodně se najde někdo, kdo nejedná úplně fér. Já mám za sebou už několik deítek (přes stovku) obchodů, a musím zaklepat, zatím bezproblému.
Když kouknete na komentáře, dost Vám to poví.
Ale zároveň jsou lidé (blbci), kteří při prvním náznaku nespokojenosti dávají negativní hodnocení, místo toho, aby to probrali s prodejcem, který obvykle jedná ku prospěchu zákazníka.
20 000 tisíc Vám sice Aukro nedá, to je zase o něčem jiném. Aukro pojišťuje aukce proti ztrátám do 20 000, ale nevím přesně, na co se to vztahuje. Nejspíš kdybyste zaplatila 5000 za věc, a ta vám nepřišla, nebo přišla jiná, a prodejce by odmítal peníze vrátit, dostanete je od aukra (a to pak na prodejce nejspíš pošle svoje gorily).
0 Nominace Nahlásit |
Ano, zatím jsem dostala zboží, které jsem vydražila a v odpovídající kvalitě. Věřím, ale že podvodů se tam děje bezpočet, jenže to není už o Aukru, ale o lidech.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem spokojený. O věc se nemusíte obávat. Aukro je dobrá věc. Četl jsem, když nedostanete to co jste si zaplatila, dají vám 20000,–.
Zdroj: http://www.aukro.cz/country_pages/56/0/education/pok/index.php
0 Nominace Nahlásit |
je dobré si pořádně přečíst, co se nabízí, a když to není úplně jasné, je možné se prodávajícího zeptat. Pokud prodáváte sama, je nutné předmět popsat přesně. Tak se předejde případným problémům. Též mám za sebou několik obchodů a jediný problém nastal, když jsem přistoupil na náhradní plnění (vydražený předmět už „nebyl na skladě“). To už příště neudělám. Podvody se tam asi dějí, ale spíš na finanční úřad, a to nemusí (většinou) kupujícího zajímat. Jinak považuji obchodování na Aukru za bezpečné.
0
před 5392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkušenost velmi dobrá, neměla jsem zatím žádné problémy.
0
před 5390 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Většinou jen nakupuji a doposud jsem neměla žádné potíže s prodejci. S nakupováním na AUKRU jsem spokojená.