Ahoj,
ma nekdo zkusenosti s www.centralniregistrdluzniku.cz?
Vyuzil jsem dnes bez platnou registraci vyplnil jsem – jmeno, datum narozeni
a adresu tr. bydliste…
Objednal jsem si sluzbu za 300 KC, bohuzel pozdeji jsem zjistil, ze se nejspis
jedna o podvod. Nikde neni moznost, zruseni objednavky a odpocitava to dny
splatnosti.
Jaka hrozi sankce za nezaplaceni pripadne objednavky? Je nejaka moznost zruseni
uctu? Nikde jsem nic neoverval, rodne cislo a ostatni udaje nevyplnoval.
Mam fakturu zaplatit, i presto ze lide na internetu udavaji ze i po
odeslani penez, faktura byla stale nezaplacena?
Diky za rady!
EDIT: Rodne a telefoni cislo je dobrovolny udaj, nevyplnoval jsem a nic neoveroval.
Zajímavá 0 před 2485 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
… ano, je to podvod, nikdo je neuznavá, a na zrušení, byť jen registrace u nich žádají notářsky ověřený podpis, od nich se jen tak nedostaneš, ale jestli jsi si objednal službu, tak holt zaplatit musíš, nebo budou chtít pořádný sankce, na to jsou kabrňáci …
… sesednizkola: pokuď vím, chtěli při registraci i rodné číslo, ověřovali i po telefonu, jsou po této stránce trochu mazanější, oželel bych raději těch 300,– a koukal z tama zmiznout …
Upravil/a: Mc Merkurion
0
před 2485 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě neplatit. Nikdo po tobě nic vymáhat nemůže, to je kravina.Tvoje jméno adresu… to by tam mohl zadat kdokoliv. To by bylo hned dlužníků:)
Jestli zaplatíš tak je jenom podporuješ. A ano, všude před nimi varují. Těží z lidské hlouposti. Lidé v dluzích jsou většinou jednodušší (soudě podle příspěvků v poradnách o exekucích, dotazech u reklam na předvýplatní zápůjčky na facebooku a podobně) a tak pak skáčou na takovéhle vážně se tvářící podvody.
0
před 2485 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to podvod, naše úřady na něj nemohou, jelikož ho ovládá firma
sídlící v USA.
☹
https://zpravy.aktualne.cz/finance/centralni-registr-dluzniku-vydava-bezcenne-papiry-klame-dal/r~e46292a2428711e5974b0025900fea04/
0
před 2485 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek