Otázka spíše pro holky. Jak jste na tom s nošením šperků? A čemu dáváte přednost?
Já už vzhledem ke svému věku nosím zlato, ale občas to vyměním za krásnou, ale decentní bižu..
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Losos před 5343 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
zlato se mi líbí jenom bílé,ale na to nemám penízky,tak pak zbývá stříbro, no to není špatné, léta jsem ho nosila, ale poslední 4 roky nosím šperky z chirurgické oceli, dokonce i snubní prsten.
0 Nominace Nahlásit |
Srřídám všechny tři vyrianty.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, dagry, anonym
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já nosím jen zlato
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dávám přednost zlatu. A ani jako holce se mi nikdy jinýho nic nelíbilo… ale ověšená nejsem, to ne :)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já nosím pouze zlato,bižu mi pokaždé zčernalo,a stříbro špiní.Mám zlatý řetízek,ale jenom jeden,protože se mi nelíbí když je víc řetízku najednou a jsou v sobě zapletené,prsteny si nechám vždy dělat na zakázku,málo který se mi líbí,asi jsem náročná pro krásné věci,co se šperků týče,také mám zlaté hodinky,a jediné co nenosím jsou naušnice,bolí mě z nich uši.
před 5343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Většinou nosím spíš zlato. Pořád nosím zlaté naušnice. Jinak občas si vezmu řetízek s přívěskem a když jdu někam ven, tak si vezmu zásnubní nebo snubní prsten. Ale mám taky jedny bižu naušnice a ty zbožňuji. Ale ty se beru jenom při zvláštních příležitostech. Jinak mě na cinkrlátka moc neužije.
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně se třeba žluté zlato vůbec nelíbí, jedině bílé nebo stříbro. I nějakou tu bižuterii mám ale z bílého kovu.
0 Nominace Nahlásit |
Taky jsem na zlato od mladi,u prstynku musim mit i kamen.Ale take se mi libi korale jak na krku tak na ruce.
0 Nominace Nahlásit |
Asi před dvěma lety jsem nosila bižu, ale za chvíli mi zčernalo, takže od té doby ho moc nenosím a ani si nepořizuju další. Teď většinou nosím korále, mám doma i pár věcí ze stříbra a chirurgické oceli. Zlato možná přijde časem, až budu starší.
0
před 5343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
;no tak věci bižutky jsou fakt super najdou se tam prima věcičky někdy i hezčí než ze zlata nebo stříbra. Ale pokud bych měla zvolit zlato nebo stříbro tak jednoznačně stříbro!
0
před 5343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě se líbí také bílé zlato, také se mi líbí granáty. V osvětlené víloze se ráda koukam mít to nemusim , beru to jako vyhozené peníze.
0
před 5343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přednost dávám zlatu.Mám ráda výrobky celozlaté bez kamenů.
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My nosíme stříbro. Zlato se mi nelíbí a bižuterii je potřeba sundávat, aby nezčernala. Na stříbru se mi líbí, že je pěkné a není tak drahé jako zlato. K Vánocům jsem manželce koupil stříbrný řetízek s kamínkem, který se hodí k jejímu znamení, tak z něj měla radost 🙂 .
Tak ono to záleží. Každému, respektive každé, sedí něco jiného. Já jako chlap mám rád třeba zlato. Mám i zlatý snubní prstýnek. A taky investuji do zlata podle rad a tipů na https://www.investice.cz/jak-investovat-do-zlata/ Každopádně třeba vím, že moje žena má raději stříbro, tak to při nakupování dárků vždycky zohledňuji. No, ale bižu tak to vůbec. To nemá vůbec žádnou hodnotu a jsou to jenom cetky.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |