Nevim presne oznaceni,ale kup si silikon na lepeni akvarii.To udrzi snad vsechno,Kamos si s nim nalepil zadni kridlo na aota a utrhnul ho i s kapotou.
0 Nominace Nahlásit |
budu tě muset zklamet vyzkoušel jsem různé druhy lepidel a bez úspěchu nakonec jsem to řešil od kamaráda samo svařující páskou,ale nevím kde se dá sehnat.Kamarád je instalatér.
0 Nominace Nahlásit |
nejlepší bude když to koupíš nové,stojí to asi 50 Kč.Já bych to nelepil už z toho důvodu,že za lepidlo dáš více.
0 Nominace Nahlásit |
V instalatérství prodávají speciální lepidla na plastové trubky.Silikon nelepí, ale utěsňuje.
0
před 5005 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vyřeší to výměna husího krku. Pokusy s lepidly nebo silikonovými tmely nepovedou k výsledku. Měkkou hmotu krku určitě nezalepíš přípravkem na novodur, což říká už samotný jeho název. A těch peněz za lepidla, ta otrava po každém neúspěšném pokusu demontovat, očistit, zdrsnit, odmastit…
0
před 5005 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jedine nove pripojeni nebo tu cernou pasku.Neco podobneho jak na el.izilace,ale je lepsi,ma na sobe pruhlednou folii,kterou strhnete pred instalaci a obtahnete prosakujici misto,ktere kape.Neni to na tlakovou vodu,max. asi na zahradni hadici.
0
před 5005 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek