zakladatele, frontmana, zpěváka a basáka sk. Motörhead? Tak zemřel, do
Prahy už zahrát nepřijede.
Killed by death.
Ano, velmi správně… kdysi velmi dávno bedňák u Hendrixe, potom basák,
doprovodný vokál Hawkwind, nakonec úspěšná sólové dráha, fast Eddie
Clarke a Taylor, už jsou tam nahoře spolu s Dio, Lordem, Bolderem
a spol.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, chachar1922, Lamalam, gecco, Vroudenspil před 3233 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vzal to rychle. Mám rád kapelu Hawkwind, ještě když s nimi hrál. Také se mi líbili Motorhead, ale tak do roku 1983. Lemmy byl ještě ze staré sorty pravých rockerů. On už je zázrak že se vůbec dožil 70 let při takovém jeho způsobu života. R.I.P.
Upravil/a: quentos
5Kdo udělil odpovědi palec? chachar1922, Lamalam, klumprt, gecco, Vroudenspil
před 3233 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobře znám tu největší pecku Ace of Spades a nezaměnitelný Lemmyho
zpěv. I když Motorhead ani Hawkwind nebyly nikdy v mém poslechovém
portfoliu, tak třeba na rádiu Beat mě Lemmy dokázal vždy potěšit.
Každopádně ho považuju za jednu z největších legend
světového rocku.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Lamalam, gecco, Vroudenspil
před 3233 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Teď čtu taky a nemůžu tomu uvěřit :(
Měla jsem jet teď na jejich koncert, je to pro mě veliké zklamání a celkem
mě to dost zasáhlo. Ale určitě by nechtěl aby pro něj fanoušci
truchlili.
Každý jednou odejde, ale takhle náhle bych to u něj nečekala.
Uctím ho na Silvestra tím, že si zapalím po dlouhé době červené Malborko, místo vína koupím J. Danielse a pustím si moje nejoblíbenější písničky od Motorhead.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, lexx, Vroudenspil
před 3234 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když mi bylo 13,tak jsem se starším bráchou byl na Metalfestu . S Lemmym jsem si tenkrát plácnul. Když jsem si to přečetl, že zemřel tak jsem se i na chvilku rozbrečel . Hned se mi vybavilo jak jsem si s ním plácnul . Letos jsem chtěl jet na Motörhead do Německa . http://kultura.zpravy.idnes.cz/lemmy-chemicky-prvek-0rv-/hudba.aspx?c=A160107_092813_hudba_ts
0
před 3224 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám ho docela naposlouchaného a celkově jsem měl přehled o jeho životě. Byl to prostě divočák a poslední chlap v rocknrollu. Docela zajímavý článek z poslední doby je: https://www.topmuzika.cz/magazin/motorhead-ikona-heavy-metalu/ Lemmy Kilmister byl prostě metalový Bůh a celí Motorhead s ním. 😉 Za mě jedna z TOP tvrdých skupin minulosti. Miluju! :)
AD lexx:Kytarista Eddie Clarke žije.V současnosti hraje v kapele Fastway.Když Clarke odešel od Motorhead,nastoupil na jeho místo Brian Robertson a po něm Michael Burston zvaný Wurzel,který zemřel r.2011.