Za celé tři roky jsem neměla žádný problém s pomalým počítačem.Internet mám ten nejlepší od UPC,ale už asi čtrnáct dní,mi začíná vždy když třeba píšu email,nebo i teď,že mi to přestane psát a kurzor začne točit to svoje přiblblý kolečko,obrazovka zbělá a já musím počkat než se mi to uklidní.Většinou,to co mám rozepsané hodím rychle na lištu,ať mi to nezmizí,minutu počkám a pak pokračuju.Taky mi to dělá,když klikám na internetu.Každých 15 minut mě to přeruší. Mám Windows7 a antivir ESET smart security,defragmentace se mi provádí automaticky,jinak s tím nic nedělám. Mám to něčím projet? Ale nevím čím.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? terry, gnr54 před 4534 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To může být cokoli. Spusťte Správce úloh/Procesy a při zpomalení se podívejte, co to ucpává. Vařit z vody nemá cenu.
0 Nominace Nahlásit |
Spybot Search and Destroy
tento program ti pomůže
http://www.safer-networking.org/cz/mirrors/index.html
0 Nominace Nahlásit |
Já se bojim zpomalení pc tak, že ani neinstaluju antivir, aktualizace mám vypnutý, a celkem nevýkonný pc běhá jako vítr. A vsadim se s tebou, že to jsou ony aktalizace systemu, který to dělají, neustále otravujou a žerou sys. prostředky -ty jdou vypnout a zakázat od nich i procesy -jinak nedají pokoj. Jen 1× za půl roku je sosnu a jedu dál a i bez antiviru se na netu dá žít, jen je potřeba trochu opatrnosti.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |