Podle mě ji ztvárnil výborně. Věrně jeho herecké vystupování odpovídalo předloze a pěkně pobavil.
Edisona si nevšímej. Sarkasmus a odpovídání otázkou na otázku se u něj vyskytuje běžně.
0 Nominace Nahlásit |
Podle mého názoru velmi dobře. Ještě se mi líbil Kopecký v roli feldkuráta Otto Katze.
0 Nominace Nahlásit |
Dobre? Hrušinký bol vyhodnotený ako najlepší Josef Švejk od čias
napísania knihy o ňom Jaroslavom Haškom.
Ešte aj Hrušinského spracovanie Švejka s
vizuálnou podobou Jaroslava Haška bolo, podľa môjho laického názoru, ako
pohľad do spisovateľovho zrkadla.(vizuálne jediný rozdiel bol v dĺžke
vlasov). Jeho nevinný pohľad s hlbokou myšlienkou v úzadí hovoril za
všetko.
0 Nominace Nahlásit |
Viděl jsi to? Tak snad názor máš, ne?
OK, napíšu to jinak. Podívej se a udělej si vlastní názor.
Upravil/a: Edison
0 Nominace Nahlásit |
Tak postava Švejka Hrušínskému byla šita na tělo. Dokázal bys si představit v roli třeba Helenku Růžičkovou?
0 Nominace Nahlásit |
Ano ztvárnil ho dobře, ačkoliv se mi líbil více ve Spalovači mrtvol nebo role detektiva, které jsou legendární.
0
před 1700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, ztvárnil. Švejk v jeho podání není prosťáček, ale chytrý člověk. Bohužel ho potkalo to, co potkalo i mnohé divadelní Švejky. Kvůli této roli do té doby plnoštíhlý pan Hrušínský přibral. A nabraná kila se mu nikdy nepodařilo shodit.Nebo podařilo, ale až krátce před smrtí.
0
před 1700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Edison
Nerozuměl jsem tvoji první odpovědi, a dokonce i doplněné druhé. Dust8 se
ptá náš o názor… a Rokio má pravdu.
Neptá se na NÁŠ názor. Jestli to ztvárnil dobře by tedy bylo nutné najít v odborných kritikách a ani to není 100%. Náš názor je v tomto ohledu irelevantní. Každému se LÍBÍ něco jiného. Jestli ho zajímá náš názor, měla by být otázka postavena JINAK. Ale já vim… On někdo napíše „bsvhjaoghagbaps?“ a jiný na to odpoví: „jasdvubuagy\ebjk.“ Vždyť je to jedno, žejo… No pro někoho je opravdu nad jeho síly správně sestavit větu, natož otázku. O chápání rozdílů už ani nemluvím.