Mám tříměsíční štěně americké akity a začíná se projevovat dost agresivně. Všechno a všechny kouše, vrčí, vyjíždí na lidi a absolutně odmítá poslouchat. Dá se ta agresivita nějak zmírnit?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5539 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Psa musíte „zpacifikovat“, jinak Vám přeroste přes hlavu. Dokud je štěně, ještě to jde. Přihlaste se na místní cvičák, kde Vám se základním výcvikem a poslušností pomohou zkušení cvičitelé.
Pes navíc musí vědět, že ve smečce (Vaše rodina) je až ten poslední – zní to ošklivě, ale zvláště u ostřejších plemen je to nutnost. Čili – musí poslechnout, když si někdo chce sednout na místo, kde je pes nebo tudy projít, pes musí uhnout a podobně.
Hlavně to podchyťte, dokud je čas, s dospělým psem už toho moc nenaděláte.
0 Nominace Nahlásit |
Nejlépe vám poradí zkušený kinolog na každého psa platí něco jiného měla jsem už tři pejsky a každý reagoval na něco jiného na menší plemeno stačilo zvíšit hlas ale ty dva větší potřebovali pevnou ruku a tuhej dril
0 Nominace Nahlásit |
Já „mlácení“ psů hrozně nemám rád. Ale je třeba tomu psovi opravdu dát najevo kdo je pán. My máme teď také cca 3 měsíční štěňátko, a myslím, že je potřeba to vychovat dokud to jde, až bude 2× větší tak mám obavu že už ho těžko budu tahat po zemi když by se mu nechtělo jít..
0 Nominace Nahlásit |
dejte psa včas někomu jinému, je vidět , že o zvířatech nevíte vůbec nic, zkuste třeba plyšáka – tam problém nebude
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek