ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3699 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Cvičit, jest zdravě, cvičit, cvičit, cvičit a jest zdravě :D Jinak to nepůjde, věž mi :D
0 Nominace Nahlásit |
Nebuď posedlá hubnutím -_-
Určitě jsi holka s normální váhou ke svému věku a výšce, tak tu
nevymýšlej nesmysly a dělej něco užitečnějšího ;)
0 Nominace Nahlásit |
tak znova:
štíhlosť je životný štýl.
„zhubnutie“ niie je otázka jednorázového zníženia hmotnosti, ale je to
najmä zmena životného štýlu, najmä stravovacích návykov (budeme hovoriť
o osobe zdravej, u ktorej hmotnosť nie je ovplyvňovaná chorobou).
obmedziť najmä nezdravé cukry a tuky, teda vyhýbať sa:
kola, hambáč a chipsy tak 1× do roka na narodeniny.
pri dodržiavaní týchto zásad sa nebudete trápiť s nadváhou, ak k tomu pripojíte i pohyb, ešte sa to zlepší.
:-Q
Doplňuji:
kelley:
s prepáčením, najhoršia rada – výživový poradca.
keď tak, tak iba LEKÁRA dietológa, nie nejakého pseudovysokoškoláka
rádobynejakej vedy vyštudovanej za dva roky na diaľku počas materskej na VŠ
v telefónnej búdke.
:-Q
Upravil/a: arygnoc
0 Nominace Nahlásit |
je třeba zkoušet, co ti sedne na míru. Zkus hodně jídla po malejch dávkách max do sedmý večer proložený aktivním pohybem a zkus do začátku vynechat protein, takže třeba luštěniny ..to ti při takovým stylu neublíží
0
před 3699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud OPRAVDU potřebuješ zhubnout, tak to v žádném případě rychle nepůjde. Odborníci na hubnutí doporučují, že zdravé hubnutí je hubnutí maximálně týdně o jeden kilogram, maximálně denně o 20 dkg. Jak už tady bylo nejmíň stokrát napsáno a diskutováno, tak ještě stručně – hubnutí docílíme tak, že snížíme přísun kalorií z jídla a zvýšíme úbytek kalorií pohybem (oboje však s rozumem, úměrně zdravotnímu stavu či věku).
0
před 3698 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všechny ty rady co tu napsali kolegové jsou fajn… neznám NIKOHO na koho by nějaká z nich fungovala… Všechno je jen teorie. Například rada: „omezit tuky“ na první pohled vypadá logicky, ale tělo si při nedostatku tuků začne dělat samo zásoby z toho mála, co mu necháš a výsledek je pak ještě horší, než to bylo předtím. I sport by se měl vybrat individuálně, podle tepové frekvence, při které tělo nejlíp spaluje. Takže třeba fyzicky náročný a rychlý aerobic nemusí vůbec fungovat, ale může zabrat třeba jóga… (viz např. zdroj).
Z sebe bych asi doporučil výživového poradce. Každý máme nastavený metabolismus jinak a na každého funguje něco jiného.
Zdroj: http://www.bezhladoveni.cz/kalkulacka-tepove-frekvence/
0
před 3698 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já chodím každý den ve 5:15 ráno před školou běhat. „Moje trasa“ vede kolem baseballového stadionu, a jedno kolečko je dlouhé půl km. Domů se vracím 6h. Dnes je to týden, a zhubla jsem o 6 gramů :D. Nevím, jestli je to tím běháním, ale třeba ano :). A taky vím, že nejhorší je dát si pozdě večer třeba nějakou čokoládu nebo misku zmrzliny. Z toho se prej že tloustne nejvíc, a můžu to potvrdit :D ;).
0
před 3698 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj doporučuji začít zdravě jíst a nepřejídat se. Jídlo po menších
dávkách, alespoň 5× za den. Cvičení také dost pomáhá ze začátku 2×
týdně.
Také doporučuji užívat zelenou kávu na hubnutí http://kava-ihned.cz/
0
před 3659 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj , mě pomohla poradkyně na výživu . Věřím ,že by pomohla i tobě velmi milá příjemná . Já osobně zhubla sní 23 kg :) Hlad jsem neměla a cítila jsem víc energie a sebevědomí se mi s ubývajícími kily vrátilo . Tady máš odkaz a dej vědět jak pokračuješ :) www.centrum-redukce-vahy.webnode.cz
0
před 3652 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |