Navazuji: Povídal jsem si o tom s její kamarádkou a tak se jí pak na mě zeptala problém je ten ze jakmile na mě přijde řeč tak změní téma je to špatné nebo dobré ?? Ze zkušenosti vím ze kdyz se tohle dělo podledně u jiné dívky tak to bylo dobré ale vždy kdyz pozvu tuto dívku ven tak nejde no spíše neodepíše nevím si rady pomozte :( :) budu rad za každou odpoved.
Zajímavá 0 před 2906 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Khamo, nevím nevím. Asi o tebe zřejmě nemá zájem, hlavně kvůli tomu nebreč proboha a najdi si jinou.Ale zase moc si toho tady nenapsal, zkus se víc rozepsat do podrobností.. Ale když o tebe nemá zájem, vykašli se na ni.Je se plno jiných holek, pro které budeš ten pravý.
0 Nominace Nahlásit |
To, že mění téma může znamenat dobře i špatně (buď se stydí – dobře; nebo jsi jí lhostejný – špatně). To, že neodepisuje signalizuje spíše možnost 2, ale je možné, že se stydí.
Zkusil bych jí pozvat z očí do očí na nějakou krátkou schůzku (třeba do cukrárny), aby jí to moc nevystrašilo. Pokud by to bylo potřeba, tak bych si vymyslel důvod (něco ze školy – úkol, písemka,…). Jestli odmítne i toto, tak je to jasné znamení.
A jak psal hoven 1069 – Pokud to nevyjde, tak na ni zapomeň a vyber si jinou je jich plno.
0
před 2906 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |