1)Sony Ericsson Xperia Mini Pro
2)Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
3)Nokia 500
Doufám, že mi poradíte..Předem děkuji. :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? jendahun před 4698 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám čtyři dny SE Xperia Mini pro a je to opravdu rychlý a povedený telefonek,video jde krásně,hudba ujde,ale foťák je katastrofa.Klávesnice je dost malá a telefon těžký,horní klávesy je problém mačkat,režim číslic – pořád překlepy O P 9 0,na dotykovou klávesnici si asi nezvyknu nikdy,Android je perfekt.Zítra vyzkouším navigaci.Výdrž byla popsaná v recenzích špatná,ale podle mne celkem po třetím dobití ujde.Návod a příručku si musíte stáhnout a vytisknout z netu nebo z telefonu.Není přiložena a je to celkem 118 stran,takže pokud nemáte dost barvy v tiskárně,bude to problém.Myslím si,že i když symbian pravděpodobně končí,pořád je to i s pomalým procesorem dobrá volba.A to jsem Ericssonový.Tu X10 neznám,ale má horší parametry než Mini pro.
0 Nominace Nahlásit |
Tady máš kompletní srovnání údaj po údaji všech tří telefonů,
pěkně vedle sebe. Prohlídni a vyber podle tvých požadavků svého
vítěze:
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catcomp=1&catalog=1&itemlist=21997%2c20254%2c29688
0 Nominace Nahlásit |
Osobně bych volil
Sony Xperia mini st15
X10 mini je už dnes zastaraly, a st15 mini je jeho daleko lepší nástupce.
Xperia St15 Mini má lepší rozlišení displeje a daleko lepší výkon procesoru než starší varianta x10.
… Nokii nebrat vůbec.
0 Nominace Nahlásit |
Já osobně bych šla do čísla dvě. Do Nokie jako takové bych už po zkušenostech nešla ani omylem. A se SE mám nejlepší zkušenost. Z dvou uvedených typů vítězí dvojka. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek