napadá mě jen zkvašené mléko – kumys nebo kefír
a vlastně tím pádem také zkvašený med – medovina
0 Nominace Nahlásit |
Docela mě ta otázka přinutila zapřemýšlet, ale nepřišel jsem na nic
než toto: alkohol vzniká enzymatickým kvašením sacharidů, ať už
jednoduchých nebo složitějších. Nic jiného než zelené rostliny sacharidy
syntetizovat neumí. Z živočichů připadají v úvahu jen játra, která
jsou schopná držet zásobárnu glykogenu, což je taky sacharid. Ale nedovedu
si představit, že by někdo zvládl vypálit „jaternicu“.
…
Ačkoliv jsem si teď se zpožděním vzpomněl na „frndžalicu“ co chlastal
Pacho, hybský zbojník a jeho banda. Že by to bylo vypálené z frndy?
Upravil/a: Kepler
4Kdo udělil odpovědi palec? dudu, Rokio, independent, Smackdown
před 2575 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |