Ani ne. Tenhle bordel je nezvládnutelný. Navíc mám někdy problém řídit i své motokolo.
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, orwell, aliendrone
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, bavilo. Přetvořil bych svět k obrazu svému. Stal by se že mě velký císař Rokio.
2Kdo udělil odpovědi palec? orwell, aliendrone
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nebavilo, nemám takové ambice.
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ne.
Já raději klid a pohodu.
před 1864 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ani ne. A měl by to dělat někdo, koho to nebaví. Zatím zjevně řídí tací, které to baví a vypadá to, že si to užívají. (;
Za všechny: https://www.lifee.cz/wp-content/uploads/2019/09/5813193_-640x360.jpg
Upravil/a: zjentek
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nebavilo. To je přímo šílená představa. Ale jsou tací jedinci, kteří by si klidně troufli řídit celý vesmír.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jistě! Přibližne stejně tak jako rodit ježky „proti srsti“. ;) :D :D
Až to tady převezmou AI (a pokud to lidstvo přežije, což je málo pravděpodobné!!), to bude asi ten ráj, o kterém sní lidé už odnepaměti. Kdepak komančové… ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Rokio>>> Tímto ti slavnostně přiděluji funkci POZEMSKÉHO PROTEKTORA s pravomocí rozšířenou na přivrácenou stranu Měsíce. Odvrácená strana je rezervována jako SMETIŠTĚ, prostě místo, kam se vyhazuje odpad z popelnic (jinak též UREN), tedy i místo posledního spočinutí zoufalců se zakaleným zrakem v čehož důsledku se jim líbí např. Emma Stone. ;) :D :D
O Keplerovi, Dochym a ostatních strašlivých a nenapravitelných individuích nemluvě. ;) :D :D
A neboj nic, na řízení celého světa se toho zas tak moc pokazit NEDÁ, pokud vezmu v potaz aktuální situaci. ;) :D :D
Za Emmou bych klidně šel i na odvrácenou stranu měsíce, KAMKOLI! I kdyby bylo nebezpečné. Takovou MOC ona totiž MÁ, to se dá věštit z plátna. Dořeším, kde na to vezmu a vydám se na pouť, bude-li třeba. Emma je unikát, SKUTEČNÁ vyšší bytost..
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |