Dobrý den, asi týden mě bolí, píchá v nártu. Někdy je bolest taková, že se mi až noha úplně podlomí. Pak je třeba půl dne klid a pak se to stane znovu. Nejsem si vědoma žádného úrazu. Můžete mi prosím poradit, moc děkuji.
Zajímavá 0 před 4178 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ortopéd Vám řekne více, než jsme my schopni odhadovat. Jemu zase poradí více např. RTG snímek. Chodidla a nárty si dnes večer prohmatejte, porovnejte bolavé s nebolavým, možná nějaké rozdíly nahmátnete i pouhou rukou. Pokuste se vypozorovat, při jakém pohybu (rotaci, propnutí, zatížení) bolest – píchání vzniká. Vyzkoušejte, zda pomůže, když si nárt stáhnete obinadlem… a zítra (max. do konce týdne) k tomu doktorovi.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4178 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
může pomoci tzv. Priessnitzův zábal :
http://www.priessnitzovo.cz/novinky/38-priessnitzuv-zabal
Doplňuji:
není nutné mít žádnou mast doma
stačí jen zapařit postižené bolavé
místo například i na noc já to tak
dělala při bolestech kolene..
s dvěma ručníky jeden vlhký a navrch
jeden suchý..
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
ten RTG budete potřebovat, já jsem si taky nemyslela, že budu mít něco vážnýho, když mě začal bolet nárt, jedna noha horká, jedna normálně, žádný otok a byla to zlomenina malé kostičky, takže tam jděte co nejdřív to půjde, taky dodnes nevím, kde a kdy se mi to stalo, dokonce jsem na té samé kosti měla starou, špatně srostlou kost, zřejmě ještě z dětsví
0
před 4178 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, také mě začalo z ničeho nic píchat v nártu a nebyla jsem si vědoma žádného úrazu. Doktor mě poslal na RTG a řekl, že na snímku nic nevidí, takže mi řekl, ledovat a klid. Mazala jsem si bolavý nárt fatstum gelem a brala léky na bolest, ale bolest byla stále stejná. Nakonec mi manžel koupil na doporučení v lékárně takový zelený gel Biofreeze a i když to zní neuvěřitelně, do týdne jsem měla po bolestech.
0
před 4171 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |