Prosím nemáte stejný problém? Už se mi to několikrát stalo a naposled to byl nářez. Sedím a najednou jak by křečovitá, stupňující bolest mezi lopatkama. Stupňuje se a šíří se do hrudníku a uší a zase odchází. Vždy mi pomohlo se rychle postavit ohnout se loktama o stůl a hned to odeznívalo. Ale naposled se to pořád vracelo. Jakoby kontrakce a bolestivý tlak, který stoupá do vrcholu a pak odchází a znova. Jsem celá vyplašená. Doplním, že je mi 34 let. Tlak mám dobrý, ale mám problémy s krční páteří. Zúžený páteřní kanál, degenerativní změny C3-C6 a protruze disku C6/7. Už mi to dělá občas delší dobu, ale teď to bylo nějak moc. A vždycky v klidu při sezení večer.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 2128 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kolik je ti let? Silně mi to připomíná vlastní problém, ale já jsem už senior. Může to být od páteře. Já například mám vyhřezlou jednu ploténku a nikdy nevím, kam bolest vystřelí. Úlevové polohy taky existují. V každém případě si myslím, že jde o neurologický problém a CT možná něco odhalí. V každém případě doporučuji navštívit odborného lékaře.
0 Nominace Nahlásit |
To není otázka pro laiky, a v internetu dokonce ani pro lékaře.
Odpověď můžete získat pouze u lékaře → osobně na základě
vyšetření.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?quentos Nahlásit |
Na dálku vám diagnózu nikdo nesdělí. A dle vašeho popisu bych nelenila a utíkala k lékaři!!
0 Nominace Nahlásit |
Napiš maila v tomto znění svému lékaři.
Uvidíš, co ti odepíše.
0
před 2128 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |