dobrý den, chci se zeptat už asi 2 týdny mě bolí podbříšek vpravo když jsem byla u své obvodní doktorky poslala mě na ultrazvuk a odebrala mi krev jenže nic nezjistila tak mi řekla že mám větry a poslala mě domů s tím že si mám koupit espumisan ale nezabíral mi tak jsem šla na chirurgii tam mi udělaly taky odběry a poslal mě na ultrazvuk a tam mi na pravo našly cystu jenomže doktor mi k ní nic neřekl jenom že neví co mi je a napsal mi nějaký prášky do vody ale nepomáhají mi nevíte jestli by mě to břicho mohlo bolet od té cysty?
Zajímavá 0 před 3909 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Samozřejmě mohlo. Ale tady tvoje potíže nikdo nerozřeší. Znovu zajdi k lékaři.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3909 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nevím co by to mohlo být ale osobně bych se nenechal odpálkovat. Zkus znova žádat vyšetření nebo si i sama nějaké najít a žádat odpovědi. Tohle není sranda…
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3909 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučovala bych ještě návštěvu gynekologa. Mohlo by to třeba bolet i od cysty na vaječníku. Toto Vám vyvrátí nebo potvrdí jen lékař-gynekolog.
0 Nominace Nahlásit |
Můžou to být srůsty nebo endometriosa, která není vidět ani na ultrazvuku. To je pak potřeba laparoskopicky se podívat dovnitř a případně srůsty oddělit. Běž na gynekologii.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |