menstruaci jsem měla mít asi už před 4 dny ale mívám to často hodně
posunuté. Co to může být myslíte že to tak bolí před menstruací ?
Hrozně se bojím že je to slepák !! díky za odpovědi
Doplňuji:
ps : teplotu nemám , špatně mi není , chut na jídlo mám taky a docela dost
, teď me i boli zada byla jsem v teple vode a nic mi to neudělalo , ne ze by
me to tam bolelo spis kdyz si to tam zmacknu tak to trosku citim
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2 před 4621 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Raději běž HNED k doktorovi, raději na chirurgii
Pokud je to slepák, hrozí proděravění a zánět pobřišnice a následná infekce v břiše, možná i otrava krve.
Bohužel kvůli „ne štastnému“ zákonu si vem s sebou kromě průkazky pojištěnce i °90 Kč na regulační poplatek.
0 Nominace Nahlásit |
Bolestivá menstruace není žádnou výjimkou. Užila jsem si s tím hodně let skutečně velkých problémů a bolestí. Mohlo by to být v důsledku toho, že jsi někde prochladla a teď se to hlásí o to bolestivěji. Symptomy jsem mívala stejné a navíc mne den předem pobolívala hlava. Pokud je to poprvé, kdy se Ti ozývá něco takhle, běž opravdu raději k lékaři. Na devadesát procent to budou opožděné měsíčky, ale přece jenom by to mohlo být i slepé střevo, a to není radno podcenit. Poradila bych Ti obklady na břicho, ale tady je rada drahá, jaké by měly být. Na menstruaci teplé a nejlépe suché, na slepé střevo by to ale měly být obklady studené. Takže zatím zůstaň bez obkladů a pokud je ta bolest na pravé straně jako píchání, tak nečekej. Lepší je se splést a zjistit, že humbuk byl zbytečný, než něco podcenit a mít z toho dlouhodobé zdravotní problémy.
4Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, anonym, demence8
před 4621 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky myslím,že musíš k lékaři.A neboj se,když se jde včas ,tak je také rychleji po problému.Hodně štěstí!
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4621 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud by se jednalo o zánět slepého střeva,jeden z příznaků je zvýšená teplota nad 37°C!
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4621 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já jen postřeh k té menstruaci – právě pokud je opožděná, může
být i výrazně bolestivější… prostě je tam toho víc k uvolnění,
protože sliznice rostla o ty 4 dny víc, tak to víc bolí… ale jestli se
to bude zhoršovat, radši si za doktorem zajdi
a pro jistotu horší rada – přetrp to a nesnaž se tu bolest tlumit
prášky, ať případně poznáš zhoršení stavu… ať je ti brzo
líp :)
no doma mi to taky mamka řikala mivam to často pozdě a uplně jinak beru na to i prašky, uvidime co teda bude kdyžtak bych šla určitě k doktorovi , nevim jak jinak bych popsala když třeba sedím nebo tak , boli me to jako pri obyč. menstruaci i zada trošku. A když si na to šahnu připomina mi to trošku zaražene prdy když to tak musím řict jako by to bylo naplněne vzduchem
No teplotu nemam a kdyz proste chodim a jsem v klidu tak to skoro necitim tu bolest spis kdyz si tam zatlacim a je to misto spis uz tam dolu napravo
děkuji ted jsem si to četla : Typicky nejdříve ucítíte bolest kolem pupku ( to mi tkahle nezacala zacalo to ronou podbriskem) Bude Vám nevolno (neni) můžete zvracet (nezvracim) zastaví se odchod větrů a stolice (tohle taky ne dnes rano jsem normalne byla) Zrychlí se Vám tep(tep mam rychly porad kvuli srdci) a lehce se zvýší teplota – to taky ne (kolem 37,5 stupně). Vaši bolest se bude zvyšovat při otřesech a chůzi ( prvni den me to pri chuzi trosku bolelo ale ted uz vubec). nevim co s tim teda mam asik je to kvuli te menstruaci ale nemuzu to takhle urcit asik radsi zajdu k doktorovi. V tom podbirksu me vubec neboli neciitim to pri normalnich cinostech, jen kdyz na to lehce zatlacim v sede , pri stoje to necitim. Vystreluje mi to do zad nekdy jak uz jsem rikala a boli to jak podbrisek pri menstruaci a obcas se mi to presune ( ta bolest) i na druhou stranu nebo to boli zaroven
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |