zjentek

Bože svatý měl bych mít strach z toho, co přijde po posledním týdnu svobody?

https://d15-a.sdn.cz/d_15/c_im­g_QL_u/DN8Rc.jpeg?fl=cro­,0,0,5100,3400%7Cres,256­0,,1%7Cwebp,75

(A to jsem byl ještě loni přesvědčen, že nic horšího než her Zeman na hradě mě již potkat nemůže. Najednou jsem však dostal skutečný strach, obavu o holý život.)

Zajímavá 0 před 663 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
elkon

Nebuď podělanej, když se na to podívám s odstupem, tak nevyhraje-li ten správný, v podstatě se nic neděje. Prezidentská funkce má spíše reprezentativní charakter pro cizinu, než aby o něčem mohl rozhodovat. Má pod palcem armádu, ale z toho se nesesypu. Takže jsem v klidu. Chvíli mě to bude štvát, ale to je tak všechno, co se dá dělat. Jestli jsi fakt podělanej, tak zajdi psychologovi.

0 Nominace Nahlásit

df

Prezident je jen loutka. Nevišiluj. Už neplatí hlas lidu, hlas boží. Teď platí hlas médií, hlas oveček.

Co nemůžu změnit, tím se nezabývám. Já jsem plánoval jít k volbám a volit Baštu, a to z důvodu, že je SPD. Ale po té, co média dopředu rozhodla svojí trojku, tak jsem ani volit nešel.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Vykašlat se na tu komedii, hru a strach (ať se nezhmotní 😉
Kopřivu mráz nespálí, co nás nezabije, to nás posílí. Pětipes tu věčně nebude (doufám a věřím).
Tento parlament si schválí vše, maximálně se zpožděním.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek