Savier

Bude podle vás Donald Trump dobrý prezident?

Prezident to bude skvělý (můj názor). Mám v obýváku dokonce jeho plakát.

Tady je jeden z jeho citátů – „Ničí nás Čína, svět nás nerespektuje, nechali jsme se převálcovat. Obchodní partneři a přátelé z Evropy i zbytku světa mi říkají, že Amerika ztratila respekt. Musíme se tomu postavit. Musíme to zvrátit.“

Hlasujte v anketě
Zajímavá 0 před 10 hod Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Jiná odpověď

Myslím, že bude podobný prezident jako ten, co tam seděl před současným prezidentem. Něco se podaří, něco nepodaří. Osobně v něj vkládám naději, že pomůže k ukončení války na Ukrajině.

Upravil/a: Drap

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Ametyst

Ano

Bude to dobrý prezident pro USA a americké zájmy. Jeho heslo z kampaně 2016 stále platí. Make America Great Again. Má rád Američany a USA, a čelí veliké nenávisti zleva. Myslím že mu teď pomohlo, že Biden před týdnem označil Trumpovy podporovatele a voliče odpadem. Biden si může s Fialou podat ruku v nenávisti vůči vlastnímu národu. Inu globalisti.

Upravil/a: Ametyst

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Ne

Ty máš fakt jeho plakát doma? To ti ho někdo dal, nebo sis ho koupil? 😮

0 Nominace Nahlásit

elkon

Jiná odpověď

Nevím a je mi to jedno, nemám s ním nic společného.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Jiná odpověď

Špatný prezident to podle mě nebude. Bude rozhodně lepší než Biden. A také chytřejší a výkonější než on.

0 Nominace Nahlásit

paul1

Jiná odpověď

To ukáže čas. Nadšený z něho tedy zrovna nejsem.

Upravil/a: paul1

0 Nominace Nahlásit

Disraeli

Jiná odpověď

Ale víš, že už předtím presidentoval, že?

Bude stejný nebo podobný jako pětačtyřicátý president USA.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Jiná odpověď

Pokud se dokáže „držet ústavy“, a příliš „neklepne, přes prsty“ Vyvoléné.....
pro Američany, jistě ano.
Ten, asi1 – 1,5 roku, ve funkci, ještě zvládne…
Snad stihne to podstatné a důležité i pro Evropu a ČR…

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Ne

Musel by hodně překvapit, aby nebyl špatný prezident. Starého psa novým kouskům nenaučíš. Pro názor stačí si PAMATOVAT, co prováděl ve svém prvním funkčním období, kolik toho nasliboval a nesplnil. Ale dnes má kdekdo špatnou paměť …

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Ametyst

Už 40 minut má Kamala zpoždění, a nechce vylézt na podium ve Washingtonu. Bude se jí těžko vysvětlovat volební prohra. Viz SkyNews.

Savier

Tonda Káňa: Objednal jsem si ho z amazonu. Je tam vyobrazen po tom, co na něj byl spáchán atentát. To byl tak legendární okamžik, že prostě nešlo si ho „nezvěčnit“ doma. Ten moment jak tam má hrdě zatnutou pěst. Je to prostě hrdina, vůdce a nevím co všechno. Kam se hrabe prašivý Fiala nebo Petr Pavel.

Tonda Káňa

No, sice silně nesouhlasím, ale OK.

Máš v obýváku třeba Masaryka? 😁

Savier

To ne. Nezažil jsem dobu, kdy vládl. Ten jde tedy tak trochu mimo mě. Jasně že ho cením. Byl to ten nejlepší vládce naší země, hned po Karlu IV. Děkuji.

Co se ti nelíbí na Trumpovi? Byl bys tedy raději, kdyby to vyhrála jeho oponentka?

Tonda Káňa

Ano, vidím ji jako lepší volbu než usvědčeného zločince s autoritářskými sklony. Hlava mi nebere, že si Američani zvolili člověka, který nebyl schopen uznat porážku v minulých volbách, burcoval na útok na Kapitol a lžemi a plitkými sliby zmanipuloval polovinu národa… Jo, tak asi proto…

Ametyst

Káně, ty seš už taky dobře vymaštěnej. Stačí se víc zajímat a nebýt línej. Kterej blb by uvěřil, že může být obžalovaný vinen v úplně všech 34 bodech obžaloby? Směšné. Navíc v New Yorku, kde soudce byl přímo napojen na Demokratickou stranu přes svou dceru. Bizár. Nancy Pelosi, Clintonovi, a jiné vypečené figury v roce 2016 ječely, že volby byly zmanipulované, a jsou o tom přesvědčeny dodnes. Protože neuměly přijmout porážku. Že bydvojí metr? Takový demokratický?😣

Tonda Káňa

A žereš Trumpíkovi třeba to, že volby mu minule ukradli? Žereš, co? A vo co, že kdyby to nezačal tvrdit, tak tě to ani nenapadne…

Nový příspěvek