Chci si koupit na bydlení,snad jen letní,takovou tu bunku,co mají na stavbách,ne maringotku,na tu nemám,máte s tím prosím někdo zkušenost,třeba jí máte jako zahradní domek…Jaké potřebuje základy,co voda apod.Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, rynek878 před 5342 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
známej si dal dvě k sobě a měl úplně super bydlení. Měl je
naložené dřevem,ani nebylo poznat,že je chajda z unimo buněk. Topení tam
měl natažené ústřední na el.kotel. Záchod chemický,no a sprchu
z odpadem vyvedeným ven. Docela fajn,jo a pod tím obkladem to měl
zateplené. A na střeše takové ty vlnité desky.
Doplňuji:
No a ještě mě napadlo,jestli tušíte kolik stojí přemístění a
umístění takové buňky,to taky není levná záležitost.A hlevně jestli
na ten pozemek kam chcete buňku dát,jestli je tam vůbec přístup pro velký
náklaďák s rukou.
Upravil/a: kropitko
0 Nominace Nahlásit |
No tak ta buňka je taky drahá. základy nepotřebuješ, ale je dobrý to
dát třeba na betonový panely. Co se týče elekriky a vody, tak to by neměl
být problém. stačí připojit. jističe jsou u dveří a voda bude někde
u wc nebo sprchy. Je víc typů. Některé mají jen umyvadlo.
Nebude to nic složitýho, protože je to vlastně stěhovací domek pro
dělníky a tudíž připojení musí být jednoduché a rychlé.
0 Nominace Nahlásit |
Zkuste: www.touax.cz
www.zrup.cz
www.ab-cont.cz
www.containex.cz
www.algeco.cz
0 Nominace Nahlásit |
Buňka je nic moc,Mobilheim je řešení a ne vůbec drahé.Doporučuji vyhledat Mobilheim na Netu a pak se jen divit.Nemít bydlení, hned bych do toho šel.
Zdroj: Mobilheim.cz
0 Nominace Nahlásit |
Obytné buňky jsou fajnové na letní bydlení, v zimě vám ale moc služby neudělají. Respektive udělají, dá se tam topit a tak, to je jasné. Ale jako na 24/7 bydlení to fakt není. Na druhou stranu, pokud máte vlastní pozemek, a chcete fakt jenom něco, co by vám pomohlo překlenout nějakou dobu, tak jsou obytné buňky fakt ideální věc.
Nechal jsem si vyrobit stavební buňku kompletně i s nábytkem na míru do firmy, kterou si s klukama převážíme na stavby. Je to ideální jako šatna i kancelář a mohl jsem si vymyslet kompletně vybavení i rozměr boudy. Nechal jsem si ji dělat u firmy https://acthermstrojirenstvi.cz/oblast-cinnosti/#kontejnery , která se dokáže kompletně přizpůsobit
Obytné buňky, jsou dobrým a levným způsobem bydlení. Umožňují za levný peníz jednoduché bydlení s možností následné dostavby v „lepších časech“. Stavbu z obytných buněk je možné později jednoduše rozšířit nebo přestěhovat. Není nutné betonovat drahou základovou desku. Buňkám stačí základové patky nebo pásy a připojení k inženýrským sítím. Mohou být uloženy třeba jen na staré pražce nebo na betonové dlaždice uložené v rovině. Obytné kontejnery je možné dodatečně zateplit a obložit nějakým pěkným pohledovým obkladem, např. dřevem. Jednoduchá sedlová střecha a omítka natažená na polystyrén udělá z buněk domeček k nepoznání. Podívejte se na obrázky na www.stgtrade.cz