a bylo psáno, že když pes pořád dokola vyplazuje jazýček při nějaké činnosti, kterou mu děláte, takže se mu ta činnost nelíbí. Tomu svědčí i fakt, že když se koupe, tak vyplazuje pořád jazýček, že se mu to nelíbí. Ale když ho začnu hladit po hlavičce a za ušima, tak taky pořád dokola vyplazuje jazýček. Tak jak tomu mám rozumět?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Dudu855456 před 4239 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Nedá se to takto říct. Jazyk může vyplazovat při věceh které se mu líbí i nelíbí. Psí mimika je o trochu složitější. Je třeba při tom sledovat i postavení uší, a linie rtů. Pokud se budeš pozorně dívat a pozorovat svého psa, pochopíš i toto.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, pusinka50, briketka10
před 4239 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Spíš bych řekl, že je to naopak, no a taky to dělá, když je vedro..
3Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, briketka10, anonym
před 4239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pejskové se neumí potit po těle jako my, z nás teče pot skoro všude, když je nám teplo, tak se prostě potíme, ale pejskům když je teplo, vystrčí jazyk a tím se chladí, všimni si toho hlavně v létě, to má každý pejsek jazyk venku :p
3Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, briketka10, anonym
před 4239 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
musím se Samby zastat, protože má pravdu..
http://badipet.blog.cz/0710/pes-a-jeho-rec-ii
ad samba: ne, fakt poznám, když je psovi horko. čti pozorně otázku. Pejsek začne vyplazovat jazýček a zas zatahovat a zase trochu vyplazovat a tak pořád dokola, ihned, jak ho začnu hladit po hlavičce a za ušima. Četla jsem, že tohle psi dělají, když se jim něco nelíbí, ale vzhledem k tomu, že „drží“ a chce hladit dál, ikdyž se přitom moc neusmívá, tak soudím, že ten poznatek, co jsem četla, byl mylný . On je všeobecně v Praze asi celkem nešťastný, opravdu se usmívat ho vidím jen na dvorku na chalupě