Nerozumím elektrice nechal jsem si to napojit, sice prý byl odběr minimální, čerpadlo od kanalizace, ale přesto nám údajně hrozí obrovská pokuta a zaplacení 7 let zpětně co se dávala nová kanalizace. Chápali, že to asi nebyl úmysl, ale přesto jsme v koncích, máme 3 děti manžel nosí 12 000 a já jsem na mateřské, čekáme na zavolání od policie kde budeme podepisovat protokol. Co nám hrozí? Dá se přemýšlet o splátkovém kalendáři? Prosím kdo má zkušenosti??
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Radak před 5019 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No právě. Divná je ta doba prodlení. Ale stejně,pokud Vám v létě cokoliv pracovníci ČEZu zjistili,měla jste trvat na sepsání zápisu. Zpětně je problém cokoliv dokazovat. Potom to zůstává na tvrzení proti tvrzení, a co si budeme povídat, ČEZ má „lepší právníky“,než si může většina z nás dovolit. Také jsem pro, nic v žádném případě nepodepisovat. A možná by nebylo od věci sehnat si nějaká prohlášení od sousedů,prostě od lidí,kteří mohou podepřít Vaše tvrzení o odběru. Ať se Vám daří.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Ivanka99, Radak, Jan Kunčar
před 5019 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na splátkový kalendář je ještě brzo…, nejprve vám musí být vyměřena pokuta.
Proti pokutě se nejspíš odvoláte a nejspíš ´věc´ dojde až k soudu.
Pokud u soudu prohrajete, tak až v tomto okmažiku začnete jednat s ČEZem o případném splátkovém kalendáři.
Nyní se soustřeďte na získání DŮKAZŮ, které by vám pomohly se vyvinit z obvinění černého odběru.
Bez znalosti podrobností nelze spekulovat o možných důkazech, ale nejspíš se neobejdete bez znaleckého posudku, který by celý případ spravedlivě zdokumentoval…, bude pak na soudu, aby se popasoval s tvrzením ČEZu a obhajobou dle posudku.
A že máte 3 děti a jste na mateřské nemá posuzování výše uvedeného žádný vliv.
Doporučuji návštěvu ´odborníka´ (znalce) na tuto problematiku, abyste si předem zkonzultovali vaše možnosti…
0 Nominace Nahlásit |
Pokud to nebyl cerny odber-tak nic nepodepisujte,protahujte to az do poradneho vysetreni na Vas pozadavek a je mi divne,ze jim to tak moc dlouho trvalo!!!!!Co to je udajne,pry.Pokud jste na materske,mohla by jste byt osvobozena od poplatku k soudu,kdyby jste se rozhodla soudit-informujte se na prislusnem miste soudu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek