MAM PROBLEM S VLASY HODNĚ MI PO PORODU PADAJÍ.I ZE STRESU.A PROTO CHCI SI ZMĚNIT SVŮJ UČES.VŽDICKY JSEM MĚLA DLOUHE VLASY AŽ PO PAS.DLUHE A KUDRNATE.A TED JE MAM KRATKE AŽ PORAMENA A UPLNE ZNIČENE,SPLIHLE A PO KURDNATYCH VLASECH NENI ANI ZNAMKA ZE BYLY KUDRNATE.HODNĚ MI TO VADI.TRAPI MĚ TO.CHCI NĚJAKOU RADU A POMOC.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5450 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
jsem,muž,ale vím co je to, když má žena problémy s vlasy,tady je pár rad:
Zdroj: http://kosmetika.doktorka.cz/vlasy---special/
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, jak dlouho jste po porodu. Možná to chce především trochu trpělivosti. Na vaše vlasy působí všechny hormonální změny, kterými jste totiž prošla, těhotenství, porod, šestinedělí i kojení a do toho jistě únava z péče o miminko a nedostatek spánku, dají vlasům celkem zabrat.
Kadeřnici můžete požádat o takový ten kaskádovitý sestřih. Proti maštění to sice nepomůže úplně, ale účesu to dodá takový nadýchanější a plnější vzhled.
Další věc, zamyslete se, zda máte dostatek vápníku. Těhotenstvím i kojením vydáváte ze svého těla obrovské množství vápníku a vlasy obvykle bývají první, kde se to projeví. Takže i dodávka většího množství vápníku a vitamínů, může pomoci.
0 Nominace Nahlásit |
Luc měla sem úplně stejný problém… dlouhé vlasy (ne kudrnaté, ale až po řiťku) a tři měsíce po porodu začli tak šíleně padat že sem šla nakrátko… hodně sem to tenkrát řešila.. základem je opravdu dobrá kadeřnice, která nejen poradí ale i dobře sestříhá. Vřele také doporučuji selenzink+ (běžně koupíte v lékárně) mě to pomohlo 😉
0
před 5450 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mela jsem stejny problem..chce to hlavne vlasy zkratit,brat vitaminy a pouzivat kvalitni kosmetiku..a klidek,uzivej te si hezke chvilky s miminkem,brzy se vse vrati do normalu.
0
před 5448 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |