Zdravím. Mám jemné vlasy.. které mají tendenci mi ležet na hlavě, ke všemu mi rostou špatným způsobem. Vždycky jsem chtěl změnit svůj účes.. a když k tomu teď přišla vhodná chvíle, tak se potácím s problémem. Moje vlasy se nedají nijak upravovat.. tím myslím třeba voskem.. gelem.. lakem na vlasy nebo čímkoliv jiným. Prostě leží a laicky řečeno je je těžké „postavit“ protože pak ani nedrží. Byl jsem v 5. kadeřnictví a nikde mi nedokázali poradit a pomoct.. vždy to vypadalo strašně a stálo to hodně. Abych vám trochu přiblížil můj cíl.. chci vlasy kterým se říká „spiky hair“.. Jenže problém je v mých vlasech.. Máte nějaké tipy jak se s tím vypořádat? Myslím, že je určitě řada lidí, kteří mají stejný problém jako já a ten účes mají.. jinak jsou moje vlasy zdravé.. nejsou mastné.. jsou bez lupů a tak.. ale problém je v úpravě.. Budu vám vděčný za jakékoliv rady.. jestli pomůže šampon nebo něco.. děkuji předem :) Kdyby přecejen někdo nevěděl čeho chci dosáhnout, tak zde je odkaz – http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2009/Oct/09/1323/short_men.jpg je to jen příklad :))
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4279 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bohužel, mám špatnou zprávu. Osobní zkušenost s mými velmi jemnými vlasy a bezpočet návštěv u bezpočtu kadeřníků, vyzkoušení mraků různých šamponů, tužidel, gelů, vosků a laků, mě přesvědčila, že s jemnými vlasy nic člověk nenadělá. Prostě visí splihle na hlavě, nepomůže fén, žehlička, po vyfoukání za 5 min už zase leží připláclé k hlavě. Já si pomáhám natáčkami a silným lakem, ale vlasy musí být opravdu silně nalakované, aby aspoň trochu držely tvar a kdo to má pak umývat, když je z mokrých vlasů žvýkačka? Jsem ze svých vlasů smutná a celoživotně otrávená. Ten tvůj vytoužený účes ti prostě držet nebude, musíš se s tím smířit, bohužel
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4279 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mé kámošky mají témeř všechny jemné vlasy a
jen krátkým střihem na ježka se změnily jinak ne,
ale já mám husté vlnité :O)
Doplňuji:
jestli je pro tebe tak důležitý ten tvar vlasů
myslím, že už není v módě a vsadila bych
vážně jen na ježoura ten sluší každýmu ..
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |