Jen tak mně to zajímá a nevím jak ostatním ženským, ale mě to nějak nevadí, spíš imponuje..
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz, England1522, Lleni, jirkajirka, gagaga, petra15, Nazdar Bazar před 3883 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
na silikon koukám prakticky denně a už se mi to protiví, takže už nee :o
0 Nominace Nahlásit |
No, to si piš, že jo. A výstřih, to je teprv začátek, páč se žena ještě musí řádně prohlédnout taky zezadu. Jenže to chce hlavně teplo, tzn.kabáty dolů, aby tyto anatomické skvosty vynikly a my měli ničím nerušený výhled.
0 Nominace Nahlásit |
no samozřejmě od jisté doby…
když jsem byl na jednom zdravotnickém kurzu první pomoci a paní doktorka zrovna mluvila o masáži srdce a že jak poznáme to místo, kde máme masáž provádět, tak někdo jí řekl, že to je zhruba mezi bradavkami. no a paní doktorka upozornila, že to není pravda, že by se mohlo stát, že bysme nějaké starší paní mohli místo masáže srdce provádět masáž břicha…
a od té doby se vlastně tak nějak vědecky dívám ženám do výstřihu a dávám si čistě preventivně v hlavě dohromady, kde bych té které prováděl masáž srdce, kdyby to náhodou potřebovala…
0 Nominace Nahlásit |
Je to první pěkná věc co dostane chlap po narození do pusy a ruky.Proč teda by po nich nemohl pokukovat celý život??
0 Nominace Nahlásit |
Někdy se je lepší dívat do rukávu, do očí a pod. Navíc žena v šatech s výstřihem je zajímavější než žena bez ničeho a mnohdy je atraktivnější.
0 Nominace Nahlásit |
Je mi sice — let a v naší třídě kluci mluví že by nějakou holku voprcal* ale já jsem skoro jediný kterému nejde o výstřih, zadek atd. ale o to si najít nějakou milou dívku s kterou bych řešil své problémy a svěřil bych se jí a starat se o ní jako o popelku a ne mít ji jenom pro sex. :)
0 Nominace Nahlásit |
První je zadek,ale když se žena předemnou čelem ke mě ohne tak to tam prostě pokaždé nakouknu
0 Nominace Nahlásit |
Nevím jak jiní ale já koukám holkám na zadek :) do výstřihu ani ne to by musela mít opravdu hodně luxusní poprsí a to bez podprsenky :)
0
před 3883 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
určite, ale nesmie ma pristihnúť drahá – teda, pokiaľ sa nejedná o výstrih jej (jejda, to by bolo kecov).
;)
NelieM
bud ráda, ze profesor sociálních ved Yanek1 uz tady zabalil(bylo mu to tady
moc silné kafe)- nekdy pred necelým týdnem:-) To by ted totiz zase stálo
za to…:-)
Doporucuji nakouknout do 6 dní staré otázky „Co byste chteli být ..“-tak nejak(ve filmu-roli),–do komentu…
Peti..pokud je profesordeaktivovanej…tak to byl nas mistni "dr ".. davejte si pozor na kohokoliv noveho, kdo vam bude psat pres intimku ..radsi me vzdycky poslete ten nick a si ho "overim " -iv-
Petro 🙂 nepřevlékla si se za NelieM?
Před chvíli jsem četla otázku o čem ženy lžou, tak tady z toho bude o čem muži lžou .-)))
u me to maji muzi jednodussi..
takove : 2 v jednom
kdyz me koukaji do vystrihu, tak me koukaji do klina !
🙂 To já jsem před pár lety, vypadala zezadu stejně jak zepředu, nebylo poznat, zda to jsou prsa nebo lopatky:-))))
no podívejme … a jakou velikost más ted? 65C ? Pred pár dny se tu jedna ptala, kde by takovou podprdu mohla sehnat…:-):-)
jojo..to mi pripomnelo . v 15 me kluk hladil ve tme ve spacaku pod trickem a rikal, jak mam krasna pevna prsa..a ja : to jsou lopatky !
horšie to ale môže byť po odložení podperakov.
;)
petra:
no a po odložení podperakov nestrieľať (dva prty pod prsnú bradavku),
hrozí zastrelenie domáceho jazvečíka!
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |