Ahoj, mám 15 a mám problém že mi vůbec nerostou chlupy na nohou ale jinde (napr v podpaží) mi rostou a všichni moji kamarádi jich tam mají v mém věku dost a myslí si že si je holím ale neholím. Asi je to dáno geneticky každopádně nemáte nějaký typ na nějaký přípravek který by mi s tím uměl pomoct? Děkuji za odpovědi
Upravil/a: Odpovědi.cz
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? paul1 před 608 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kamarádi ať si myslí, co chtějí. Stejně ti nemusí věřit, ale poznat
rozdíl mezi oholenou a přirozeně holou kůží by mohli.
Dej tomu čas, když budou chtít narůst, narostou, a když ne, tak ne.
PS: zajímavé, my lidi vždy chceme co nemáme – kudrnatý vlasy, rovný
vlasy, malý prsa, velký prsa…
5Kdo udělil odpovědi palec? paul1, orwell, aliendrone, cappuccino, Henys
před 608 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Však je to jedno, ty zas třeba můžeš mít naděleno jinde, tam kde oni ne. 🙏
3Kdo udělil odpovědi palec? paul1, orwell, aliendrone
před 608 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To chce klid, ono to přijde. Není třeba mít nějaké komplexy. Stále je to lepší, než být zarostlý jako opice. 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? orwell, aliendrone, VaclavZeman
před 608 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, na jedné straně je to dáno geneticky, to je, ovšem, vliv velmi malý. Mnohem větší vliv má rasa – ono já jsem mediteránní typ, s příměsí nordické rasy (mám röntgen své lebky, tak vím 😅), takže jsem docela tmavý a chlupatý, jako opice. Ale zase ne tak tmavý, jako čistý mediteránní typ.
U nás, obecně, převažuje typ alpinský (podle odhadů 33%), a pro Ostische Rasse je typické menší ochlupení, řidší vousy, než je typické pro statní evropské rasy s užším obličejem. S tím nic neuděláš.
Pokud jsi převážně typ jiné rasy, bělejší, tak s tím ochlupením to bude, samozřejmě, ještě horší.
Jediné, co Ty můžeš ovlivnit, je látková výměna – třeba ochlupení prstů rukou značí dobrou látkovou výměnu, dobrý metabolismus. To ovlivnit můžeš, životosprávou. Ovšem jestli ty chlupy budou vidět, protože jsou tmavé a budou dlouhé 4 cm, nebo vidět téměř nebudou, protože jsou světlé a budou dlouhé 1 cm, to už Ty neovlivníš.
A pak, samozřejmě, musíš počkat, než dospěješ, ono v patnácti jsi fakan, puboš, nemůžeš čekat, že bude všecko hned.
0 Nominace Nahlásit |
Filip84 já mám právě tmavé černé vlasy a rostou poměrně rychle jen na nohou jsou krátké a bledé:D
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |