no asi jako vsichni kteri potrebuji nemocenskou …na papire …ale jesli doktorum nejak duveruji v leceni tak nee.. ty normalni nemoci clovek vyleci svepomoci …a pokud je potreba nahodou neco sesit tak s tim si taky poradim …:-)…a leky nepouzivam nejsem priznivec chemie .....vcelku obstojne se vyzmam bylinach a lidovem lecitelstvi takze elternativni medicina …nicmene dokazu byt natolik soudny ze vim kdy je to fakt na lekare .. …
0 Nominace Nahlásit |
jako iceT, jednou za uherskej rok… léky, pokud to jde, nahrazuju
přírodními preparáty. Jak už bylo řečeno, v lékárně bez lékaři si
nekoupíte jen tak kdeco, na spoustu z nich musíte mít od doktora recept.
Typicky např. na léky, které se mohou stát drogou; proto závisláci recepty
od doktorů často falšují
Doplňuji:
*bez lékaře
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Zatím nemám potřebu chodit pro léky k lékaři . Ale na vše si sama
léky nekoupíš , navíc mnohdy za léky s receptem nic nezaplatíš …
100lidí 100 názorů
0 Nominace Nahlásit |
Léky v lékárně sice koupím,ale pokud bych potřebovala blbej
Framykoin,tak bez receptu se bohužel neobejdu a tak je to i s jinými
antibiotiky.
K lékaři chodím jednou za uherský rok,jelikož často
nemarodím,maximálně s nachlazením.A to se bez lékaře obejdu.Horší by
to bylo kdyby to bylo něco vážnějšího a lékaře bych potřebovala.
0 Nominace Nahlásit |
Od té doby, co mi má „dvorní lékařka“ sdělila, že „mít víc takových pacientů jako jsi ty, tak se neuživím“, chodím k ní občas na kávu a nechám si změřit tlak. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Pravidelně chodím akorát na preventivky, tam mi nikdy nic nepředepsali, nachlazení si vykurýruju i bez doktora a jinak nic nepotřebuju.........
0 Nominace Nahlásit |
Já si teď léčila dva týdny sama chřipku a nevyléčila. Stálo mě to 500, nacpala jsem do sebe hromadu přípravků a nepomohlo. Nakonec jsem šla k lékaři a za tři dny po antibiotikech je mi podstatně lépe.
0 Nominace Nahlásit |
Jak si třeba léčit bez lékaře cukrovku, trombózu, šedý zákal a nedej bože zelený zákal, vodu v kloubu, arytmii, vysoký TK atd. atd. Nachlazení není nemoc a chřipku nyní nemáte. Naprosto prázdná gesta.
0 Nominace Nahlásit |
K lékaři nechodím a léky si nekupuji.
Doplňuji:
Tedy několikrát jsem si koupila v lékarně dětské vitamíny a tak
podobně. U lékaře jsem byla třeba když jsem potřebovala marodit.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
U lékaře v čekárně mám svoje místečko – běda když mi ho někdo zasedne – musm si sednou jinam. Jak často – pořád a někdy ještě o trochu víc. A léky si fakt v lékarně kupuji bez lékaře. Mám za to, že jsem ještě svéprávný, tak mne lékař při nákupu léků nemusí doprovázet.
0 Nominace Nahlásit |
Přípravky z lékárny např.. na chřipku či kašel již nekupuji, nepomáhají. Nepomáhají mi ani citrony a další vitaminy a co jsem za ně utratila vždy peněz, a když už nachlazení, tak trpím třeba i 5 neděl. Jinak chodím k lékaři 1× za 3 měsíce pro léky (štítná žláza, tachykardie apod.). Naposled jsem byla teď zároveň u tří lékařů s bolavou oteklou nohou (zasažený celý hlezenní kloub), všichni to podcenili a utratila jsem několik set korun za jimi doporučené gely a až poslední lékař ortoped mi naordinoval Indometacin čípky a já jsem už skoro úplně v pořádku. Tak nevím, za co platím 30 Kč poplatek, když mi doktor stejně nepomůže??
0 Nominace Nahlásit |
k lékaři chodím jen na omluvném papíru do školy :) jinak spíš spoléhám na vlastní organismus, který si s nemocemi za pomoci čajů a případně nějakých těch obecně známých léků bez předpisu poradí sám… nemám moc doktory v lásce, poplatky, dlouhé čekání, nepříjemné nemocné prostředí, všechno bílé, plastové, na jedno použití, smrad krve a starých lidí. Raději se jim vyhýbám
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4368 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokiaľ človek lekára nepotrebuje, má pocit že je zbytočné k nemu
chodiť. Lieči sa sám, ale ako kvalitne, či nekvalitne, to je už na dlhú
diskuziu.
Samoliečenie voľnopredajnými liekmi môže odstrániť síce chorobu, ale
môže ju i len stlmiť, až neskôr prepukne ničivejšou silou. Liečiť
treba aj príčinu, nielen chorobu samu. A to už pri základných znalostiach
v „domácej medicíne“ už nemusíte vedieť.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4368 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zzzzzz: tak to nebyla chřipka, ta je virového původu, kdežto antibiotika se používají na bakteriální nákazy
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |