dlouho jsme se neviděli byl to někdo s kým bych mohla začít žít
místo romantiky večer začal zvracet vedle postele a v obyvaku.hnus nikdy
jsem nic takového nezažila.utekla jsem domu..když neví jak se ve 40ti
chovat..mám to přehlídnout nebo raději na něj zapomenout??
Doplňuji:
nepřišel mě hodně opily.chápu muže se to stát.ale mohl dojít na
záchod..po té hruze se umyl a chtěl jít asi zase ležet rozlobilo ho že
jsem odešla ale jak bych mohla pokračovat pak mě celou noc volal a psal
muselo to byt i pro něj pěkně trapný.pro mě ted zvlaštní situace
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, led, anonym, anonym, pekynka, straširybka před 5202 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No ja devce,nevim,nevim.Ale je jiste co vim,ja bych zapomela.
Doplňuji:
Tak to je trochu jina s tim doplnenim-zivot tropi hlouposti.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Záleží co převažuje. Jestliže převažují dobré vlastnosti a pokud se omluvil tak bych zapomněl(a). Partnerství je hodně o toleranci a tolerance je o zapomínání/ přehlížení horších stránek partnera. Pokud dobré převažuje, partnera nezatracuj.
7Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, Kajra, anonym, anonym, iceT, straširybka
před 5202 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zacal zvracet? z ceho?bylo mu zle z jidla?z alkoholu?Prvni vec bych
zapomela,to je logicke,nekdy to clovek neudrzi,to druhe?Nohy na ramena a
pryc,clovek ktery se chova takhle na prvni schuzce,to teda nevim…
Doplňuji:
tak to neni nic hroznyho,odpustit a jeste to zkuste.
Upravil/a: anonym
6Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, anonym, anonym, vagra, straširybka
před 5202 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
stát se to může, mně se jednou stalo něco podobného, byla jsem ale mladší, bylo mi 17 let. chtěla jsem tancovat s vyhazovačem a on mi řekl, že nemůže, když je v práci, já myslela že kecá a že jen nechce, tak jsem sedla na bar, během 4 hodin do sebe nalámala 1O tequil a ráno mě našel spát na WC na zemi, když mě vynášel v náručí, zvracela jsem si na kalhoty a pak jsme spolu stejně chodili 😁 nechutný, ale musela jsem to uvést jako příklad 🙂 čekala bych, jak se bude chovat dál. měl by se omluvit a stydět, kouppit ti kytku, pozvat někam…zkusit to nějak vynahradit 🙂 a hlavně se hlídat, aby se mu to už nestalo. záleží na tobě, jak moc ti je sympatický. a jestli ti na něm hned vadí tohle, co se stalo, asi to cenu nemá, za chvíli by ti vadilo, že pocákal v koupelně zrcadlo…
0 Nominace Nahlásit |
Popelko. Stát se to může a také se to stává. Důležité je vědět kdo je,jaký je a na jeho citům k vám a na vašich citech k němu.Také je nutné vědět jestli není alkoholik a jestli není hrubý.Věřte mi, že v partnerských vztazích se dějí ještě horší véci.Je zkrátka potřeba abyjste jej lépe poznala a on lépe poznal vás.tolik vám zatím mohu poradit. Zdraví vás ZAJ-PO
Zdroj: POZNEJ PRAVDU A PRAVDA TÉ VYSVOBODÍ
0 Nominace Nahlásit |
To já mám taky doma stejné prasátko.Manžel se málokdy ožere,zajdem si na jedno nebo dvě piva,ale to je normální.Tak dvakrát do roka má skrat a chová se stejně jako váš manžel.Naposledy v únoru.Slítnul mezi dveřmi,kde ho kamarádi zanechali.Pak jsme ho s holkou táhly po dlažbě do ložnice a nechaly ho na zemi.Asi za hodinu začal lítat po baráku a brečet,že je chudák,že nic nemá-no mě to přišlo vtipný.Děti naštěstí spaly.To si lehnu na gauč a nechám ho.k ránu letěl blít a blil cestou na záchod,takže vás úplně chápu,že jste naštvaná.Já pak seberu děti,jedeme k babičce a vracíme se až si vše uklidí.Hlavně to neuklízejte!Náš tatínek musel i malovat.Když to není každý den nebo týden,tak si z toho nic nedělám.Hlavu vzhůru není jediný.
0 Nominace Nahlásit |
Abych m ohla zodpovědně poradit, asi bych potřebovala více informascí. Záleží na mnoha souvislostech a okolnostech.
0
před 5201 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to trapas,nic víc.Myslím,že kvůli tomuhle se přece lidi nerozchází.
0
před 5201 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Trochu to nezvládl,já bych v tom katastrofu neviděla.Jěště se umyl-jsou čuňata kteří v tom usnou.
0
před 5201 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |