Ano
Podle mne, bylo rozdělení činem několika mocichtivých hlupáků.A opětovné sjednocení,to je už jenom nereálný sen.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Tuto odpověď jsme uvedl před 12-ti dny k podobné otázce na slovenských stránkách:
Jednáním o sloučení obou států by určitě předcházelo referendum a jsem si téměř jist, že dnes už by většina české společnosti byla proti obnovení. Např. moje generace by dost těžko odpouštěla hesla „dost bolo čechou“ ap., a věřte také, že nám vůbec nechybí více jak půl milionů vašich cigánů a neustálé, byť zatím verbální půtky s Maďary
0 Nominace Nahlásit |
Ne
už takhle svět rozdělení sotva zaregistroval, musel by se zas učit, že to pro změnu opět neplatí :{)))> … a Slováci odjakživa měli proti nám blbý kecy, tak ať si pěkně hrajou na svým písečku. Jinak osobně nic proti nim, ale ty jejich kecy mě vždycky dokážou nadzvednout.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Čo bolo – to bolo, terazky sme samostatni čehuni. Nedělalo by to nikdy
dobrotu. To máte jako mezio bráchama – Tys dostal od rodičů (federace)
tamto a já jenom tohle…
A navíc – chtěli si hrát na Eurostát, tak ať si to Euro nechaj a my
naši KORUNU!
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Uz by to byl kasparkov. Ja mam Slovaky rada . ( tedy , kdyz proti nim zrovna nehrajeme ) 🙂. Quentosi , neda se to takhle rict o vsech – urcite i spoustu Cechu ma blbe kecy na ne ! Jen jsi holt mel smulu a nenarazil na ty normalnejsi. Ver mi , ja takove znam. 🙂 -iv-
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Já nikdy nebyl pro rozdělení a nebyli to hlupáci,kteří ožebračili a ožebračují naší republiku,proto že toto by blbce nenapadlo.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
V době kdy je volný pohyb lidí i obchodní po větší části Evropy je to již zbytečné. Jsem pro volnou Evropu bez byrokratického Bruselu.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Mám matku Slovenku.Myslím si,že jsme stejné národy i s těma průserama a bandou ve vládě.A že máme jiné temperamenty?Stejně bych mohl chtít oddělit se od Čechů s tím jejich „Čecháčstvím“ které mi leze pěkně na nervy.Ještě bychom se mohli rozdělit na Moravě – na severní pijí pivo a jižani chlastají víno.Nehoráznost!Rozdělit!My ze střední Moravy chlastáme všechno co teče.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4931 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Já už jsem na toto odpověděl jednou tady. http://www.odpovedi.cz/otazky/chteli-byste-znovu-ceskoslovensko
Sice ano, ale je to „nemožné“.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Opäť by rodiny boli príšlušníci jedného štátu.
Dudu,
pri zlučení hovoríte o referendu. Prečo teda nebolo pri rozdelení?
0
před 4930 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Celý svět se snaží spojovat, rozdělení asi nebylo to nejlepší, co se udělalo , díky tomu máme polovinu rodiny v zahraničí.
0
před 4921 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |