Může. Je to individuální, o lidech a o vůli. Někomu to zachutná a
závislost je hned, jinému ne a z někoho se stane jen „společenský
kuřák“ jako třeba moje babička.
Takže si vezměte příklad ze mě – nejlepší je s hulením vůbec
nezačínat ;{)>
0 Nominace Nahlásit |
Jak se říká,„všechno je jednou poprvé“. Jde jenom o to,jestli si to „poprvé“,u cigaret, zopakuješ. Pokud ano,stane se z toho časem návyk. Lepší je tedy neopakovat,těžko se potom té závislosti zbavuješ.
5Kdo udělil odpovědi palec? gnr54, johana 56, anonym, Damiana, Baruš-lolli
před 4463 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
a já zas myslím, že ano, pokud ti zachutná
3Kdo udělil odpovědi palec? tom004, Deli, Baruš-lolli
před 4463 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ne :) Já jich měla už pár a přijde mi to stále stejně hnusné :D
2Kdo udělil odpovědi palec? Baruš-lolli, podezřelý 1
před 4463 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Proč ne, když ti to zachutná. Nevíš jaké to je, než něco nezkusíš.
V klidu budeš chodit kolem vitíny s větrníky do té doby, než si jeden
prvně dáš. Příště už tak klidně neprojdeš – pokud si předtím
smlsneš.
To máš ale úplně se vším, jen ta cigareta je jedna z věcí, které je
lépe se vyhnout.
0 Nominace Nahlásit |
Je to nepravděpodobné, ale záleží na „dohlížiteli“.
Když syn asi ve dvanácti letech přišel domů a byly z něj cítit cigarety,
sebrala jsem i synovce a šli jsme do kotelny, kde táta nechával cigarety.
Hezky povinně si kluci museli tu svoji cigaretku „vybafat“ (syn musel
dvě). Dobře jim z toho nebylo. Synovci nekouří dodnes a syn s tím znovu
začal až na internátě. Jelikož jsem ho ale nešetřila a pokaždé za to
dostal, tak to doma raději úzkostlivě tajil. Když čekali se ženou miminko,
tak nekouřil vůbec. Teď si občas zapálí, ale žádný skalní kuřák se
z něj nestal.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4463 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, jen by mě tak zajímalo… kouříte normální cigarety nebo elektonicke ze stanku nebo ecigarety na náplně?
Ahojky, ja jsem z cigaret přešla na e cigaretu. Ale nekupuju u stánku, příchutě si kupuju na netu. Super shop je https://www.vapemania.cz/cs/prichute. Tam mají výběr senzační.
teda to sou mi tady novinky. Máte ještě nějaké eso v rukávu? Myslím že takové rady a tipy se hodí
za mě je to jedině www.stopfiltr.cz to mi vyhovuje, ale nevím teda co vám. s čím máte vy zkušenost?
já mám teda zkušenosti zatím jenom s tím stopfiltr jinak ani nic, elektrocigarety mi nevyhovují, takže jedu klasiku
myslím že nejlepší bude přecejonm ten stopfiltr teda za mě :) třeba je ještě něco i jiného ale o tom nevím
Nooo na novinky jsem taky zvědavá, teda pokud jste zkoušeli a máte novinky a vlastní poznatky :))
v tom případě souhlasím, taky jsem tohle pocitoval, teda postupem času i více věcí, je to fakt super
Já jsem docela spokojený, kupoval jsem to a mnohem líp se mi dýchá a má drahá polovička tvrdí že méně páchnu :D
jako divej se, fakt to má smysl http://stopfiltr.cz/vysledky-testu.php koukni, taky jsem nevěřila a je to bomba! Pecka! Manžel to taky sem tam používá
víte co? asi to zkusím a objednám a uvidím jak mi to bude vyhovovat a jestli poznám nějaké rozdíly, vy jste je teda poznali jo?
fííha tak se ještě podělte o zkušenosti a rady a tipy :) jsem zvědavá co tady ještě padne
lidičky to se teda nestačím divit co to je všechno za vychytávky.. a to jakože fakt je nějak účinné?
partner na cigarety používá http://stopfiltr.cz/ a je teda znát že méně smrdí, ale zase na druhou stranu je fakt že mu to asi vyhovuje, protože bez nich už nekouří
takže za tím stojíš?? Že je to pro kuřáka dobré? a je to aspoŇ k něčemu? Ty elektro. mi nic moc nedávají…
Lidičky, je toho tolik, těch vychytávek na cigarety, ale těžko se určuje co komu vyhovuje :) já jsem taky dlouho hledal a pak našel.
A dá se to nějak? Máte něco vyzkoušené? já už jo a docela spokojenost, jenom teda co nemusím tak sou náhrady za cigarety…
já kouřím, ale snažím se trochu zdravěji, teda není to žádná elektro cigareta ani nic takového, jako dá se to a prostě mi tabák chutná no
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |