Bolieť môžu nanajvýš „púzdra“ korienkov vlasov a ich okolie v pokožke.
3Kdo udělil odpovědi palec? GM, Drap, Martin Hoch
před 665 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„… by je za něj někdo tahal…“ 🤣🤣🤣
A co teprve, jak asi by se přítelka cítila u kadeřníka, kdyby VLASY BOLELY! 😅 Naštěstí vlasy nebolí. (;
0
před 665 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na něco podobného si stěžuje i moje máma, bolí jí vlasy u kořínků, důvod však nikdo nezná a proto se někteří uživatelé jako např. Mravenec, nedokáží rozumně vyjádřit. Myslím, že některé odpovědi hraničí s tzv. Trollingem. Omlouvám se, ani já nedokáži odpovědět, proč tato bolest vzniká.
0
před 665 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, přítelkyně Ti takto mohla sdělit, „že jí bolí vlasy“, ovšem vlasy nebolí, protože vlas, stejně jako chlup, nemá nervová zakončení.
Bolet může „něco“ kolem vlasu, kolem jeho folikuly, v kůži, podkoží, tam ano, tam nervová zakončení jsou – proto také bolí, když tě někdo za vlasy zatáhne.
Po 121: tady nemáme röntgen, ani laboratorium, neodebíráme tu moč, krev, to jest, nediagnostikujeme tady. Jsou obvyklé příčiny symptomů, a pak ty méně obvyklé, a pak třeba i ty neznámé. Od diagnostikování jsou lékaři, no na to mají vybavení a vzdělání.
Obvyklou příčinou bývá dermatologický problém, či problém neurotický. Jinými slovy, může mít „něco“ v kůži kolem vlasů, zanícené folikuly, nějakou mykosu, ale i bakteriální infekci, nebo něco podobného. Může mít nějaký neurotický problém, který způsobuje to, že se jí zdá, „že jí bolí vlasy“. Stejně tak ale může mít onkologický nález – v hlavě, nebo kdekoli jinde na těle. Těch možností je opravdu spousta, tady Ti na to opravdu nikdo neodpoví.
0
před 665 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
df a Martin Hoch – Bez komentáře. Jen mě pobavilo, že Martin, Martin Hoch, si založil účet jen proto, aby mě označil za trolla. To je fakt trochu průhledný, kámo. 😉😉
Drap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |