KikinaK

Co dáváte za žrádlo svým pejskům?

Dobrý den, jsem začátečnice v chování pejsků, mám teď 3 měsíce takovýho ořecha z útulku, teď mu byl jeden rok a je to paráda. Je to takový mazlík a je moc vděčný za to, že mu někdo dává lásku. Ale zpátky k tématu…Na trhu je opravdu moc druhů krmení pro psy a tak by mě zajímal názor někoho zkušeného, co je nejlepší, co vy dáváte svým pejskům? Když už jsem si ho pořídila, tak o něj chci poctivě pečovat a dát mu to nejlepší.

Zajímavá 0 před 29 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Někdy vařím, někdy dávám granule. Granule je potřeba vyzkoušet. Každé, každému nechutnají. Má se, pokud se střídá, dávat vždy nějaký čas vařené, a potom zase nějaký a granule. Ideální je při střídají jednodenní půst. Každé žrádlo pes tráví jinak dlouho. Existuje ještě jeden způsob, dávat syrové maso. Většinou se dává leté , hovězí. Jeto ale finančně náročnější, ale pro psa nejpřirozenější

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Ametyst

Čtu složení na obalech, a vyberu granule a konzervy s největším obsahem bílkovin. Někde píší “ Bez obilovin”, Grain free, což je lepší. Granule namočím na 10 minut do vody nebo polévky, potom teprve dám psovi do misky. Kupuji pro něj jazyky a srdce, a raději nic drůbežího. Vývar se hodí pro granule. Nedávám mu žádné kosti, jsou výživou bezcenné.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Náš Sheltie kluk, si vybere sám 😉
Převážně je na granulích. Nějaký čas se spokojil s lososovými, ty mu přestaly chutnat.
Baští jehněčí (lamb). Kuřecí mu nedělá dobře, nedostává.
Pamlsek mívá kychní maso, lososa, králíka, dentální.
Vše s vysokým obsahem masa, bez obilovin.
Po výstavách sice nejezdí, ale pro svou barvu (blue merle), má mít nízký příjem karotenu.
Bílá barva pak jde do okrova a zrz 😉
Na víkend mívá vařenou stravu, maso zeleninu trošku rýže (ne vždy). Někdy konzervu, také lamb, nebo krůtí.
Proti plaku dostává se žrádlem mořskou řasu (od veterináře), rád žvýká
dentální kostičky a kosti. Z čištění zubů. nadšený není.

Od stolu, dostává jen výjimečně „ochutnat sousto“. Má rád chrupavky.
Má rád některé druhy syrové zeleniny. Někdy se může utlouci a jindy, tím samým druhem „opovrhne“ Tvaroh (nejraději olizuje z prstu), dá si i z misky).,
někdy vajíčko

0 Nominace Nahlásit

MončaSvobod

Já doporučuji podívat se na Rawbark – mají kvalitní granule bez obilovin, s vysokým podílem masa, což je pro psy ideální. Jsou také dobře stravitelné a bez zbytečné chemie. Určitě se vyplatí investovat do kvalitního krmení, které přispěje k jeho zdraví a vitalitě!

0 Nominace Nahlásit

boruvka735

Ahoj, my dáváme granule na míru – vyplníš dotazník a přizpůsobí složení přesně pro tvého psa, což je super. Jako doplněk občas bereme i maso ve vývaru, třeba hovězí nebo zvěřinu, a náš pes to miluje.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek