Dobrý den, chtěla bych poradit co by bylo lepší dělat po ukončení školy? Studovala jsem 5 let VŠ a nedokočila, poté jsem začala studovat VOŠ a letos v čevrnu bych měla ukončit studium. Co by bylo lepší jít pracovat nebo rovnou otěhotnet? Co by pro mě bylo nejvýhodnější? Žiji ve společné domacnosti s mamkou a přítelem.Děkuji za odpověď,
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4174 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud se budete s přítelem chtít osamostatnit, mít svoje bydlení, tak samozřejmě začít pracovat.Před tím mít ihned dítě, bych preferovala nejdříve si osvojit teoretické znalosti ze školy v praxi. Dítě až po nějaké době.
0 Nominace Nahlásit |
No pokud vím, tak se výše mateřské určuje z výše příjmu. Vzhledem k tomu, že nezmiňuješ žádnou práci, tak je asi jasné, že ten příjem z mateřské takové terno nebude… Další věc je to, že člověk co si neumí zvážit takto základní fakta by zatím neměl mít děti (trošku cikán styl, co je lepší jít makat nebo si pořídit dítě), stejně tak jako člověk co nemá vybudované vlastní zázemí (tzn. „žiji s mamkou“ není vlastní zázemí).
Sečteno, podtrženo. Seber se a jdi makat, na dalšího Kolesu pracovat nechci. Díky 😉.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |