Se skutečnou depresí si člověk sám neporadí, ale na blbou náladu jsem
v létě našla na netu bezva radu. Dej si mezi zuby tužku ( nebo něco
podobného ), obličej musí udělat grimasu, jako když se směješ. Když
tohle uděláš před zrcadlem, je úspěch zaručen. Jinak spoustu rad jsem
našla na
www.velka.zlutasova.cz
0 Nominace Nahlásit |
Ponořím se do četby nebo internetu, sem tam někomu zavolám. Psychofarmaka ani pití nepomáhá spíš situaci vyhrotí (výčitky) hlavně na chvíli vypnout a odehnat pochmurné myšlenky. Návštěva cvokaře nic neřeší a ty zjevy v čekárně…no katastrofa. Někdy prohlížím velmi staré fotky (škola, vojna, rodina a kamarádi)…vzpomínám. Pomůže mírná fyzická námaha, v létě jízda na kole, úklid domácnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Tu mám málokdy ale kdyby náhodou udeřila tak si skočím na tuto stránku(odpovědi)k tomu si pustím nějakou muziku a čtu a čtu až jí rozečtu tzn.až jí rozpustím a neuškodí k tomu nějaký kalíšek dobroty.
0 Nominace Nahlásit |
"depku"jako takovou nemívám,nazývám to špatnou náladou,a to si pustím nahlas hóódně nahlas hudbu,naliju si vínko a tancuju až se protancuju do dobré nálady, no a to samé dělám když mám i skvělou náladu, zajímavé pouštím si třeba varhany a vážnou hudbu a ta mě zas dostane do tý blbý nálady ?!
0 Nominace Nahlásit |
Když mám depku tak kouřím a nebo si pouštím tvrdou hudbu a cpu se čokoládou.Moje depka mě někdy drtí a trpím tak že ta bolest bývá někdy horší,nežli ta fyzická.Nic přijemnýho.
0
před 4738 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pustím si televizi a jdu si lehnout
nebo si pustím NAHLAS nějakou hudbu, ale tu mi za chvíli přijde máma ztlumit ☹
0
před 4738 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |