To se mi stalo nedávno, sprchuju se, a najednou zvonek „crrr..“ tak to ignoruju, protože ta sprcha je slyšet až na chodbu, co mě má kdo otrvaovat, když se sprchuju…a po chvíli „crrrrr..crrrrrrrrrrrrrrr.....crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…crrrrrrrrr..“ pak bušení na dveře… tyvole tak zastavím vodu, utřu se, hodím přes sebe ručník, povodevřu dveře, vykouknu a ven..a tam sousedka… „JO VYSTE DOMÁÁÁ?!! JÁ SEM MYSLELA…ŽE TAM NIKDO NENÍ…ŽE TAM JENOM TEČE VODA…“ no já myslel že mě jebne..
Upravil/a: bolak
2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco, briketka10 Nahlásit |
Jsou dvě možnosti:
😉
0 Nominace Nahlásit |
Zavolám: moment! Hodím na sebe froté župan, otevřu. Podle toho kdo je návštěvník a o co jde, jsou tyto možnosti:
4Kdo udělil odpovědi palec? Rohlik, redy, briketka10, Medulka.013
před 2807 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nic, protože nemáme sprchu, vanu ani zvonek.
4Kdo udělil odpovědi palec? Emefej, briketka10, gecco, vlk.1408
před 2807 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pod puštěnou sprchou zvonek neslyším.
4Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10, Lamalam, gecco
před 2806 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já řeším jen dvě možnosti: 1. očekávaná návštěva, přeruším
sprchování či koupel.
2. neočekávaná návštěva, sprchuji se či koupu dále,
reaguji na otevření jen v případě, že mi zavolá či
pošle SMS (možná je to něco urgentního). 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Zařvu z koupelnovýho okna- kdo je tam?
3Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10, gecco
před 2807 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kdyby se mi to stalo, tak by to znamenalo, že ta „návštěva“ za mnou přišla po půlnoci, kdy bývám obvykle ve sprše. To bych patrně neotvíral.
3Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10, gecco
před 2807 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zvonek nemám kvůli malým cikáňatům,
když jsem ve vaně mám zavřené dveře.
Neslyším, když někdo buší na vchodové
dveře.
Koupu se dál a je mi jedno, kdo to byl.
Sestře zavolám, jestli to byla ona. Když ne.
Mohli si dělat legraci cikáni.
0 Nominace Nahlásit |
Silně zavolám, že za 5 minut budu k dispozici, nebo budu ticho, jako pěna. Záleží na okolnostech.
2Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10
před 2807 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Keplere – kdybych k tobě někdy náhodou měl přijít na návštěvu,
dopředu se dobře ohlásím – aby náhodou nehrozila varianta
2 nebo 3…
😉
Ne, to by opravdu nehrozilo, i kdybys byl krasavec jako Morgan Freeman. Varianty 2 a 3 jsem popsal pouze v souvislosti s Návštěvnicemi!
..já už sem tu o tom jednou psal, tyvole voni bušej na dveře (byly tam dvě sousedky na chodbě a kecaly) proto že si myslej že nikdo není doma, ale kdyby nikdo nebyl doma, tak jim přece nikdo nevodevře, protože by nikdo nebyl doma …no a vod tý doby si ve sprše prostě pískám, vydávám různý zvuky, jako že si třeba každej 10 vteřin vodkašlu a tak, protože sousedky mají strach, aby neprasklo někde u mě v bytě vodovodní potrubí…to je totiž první, co každýho NORMÁLNÍHO!!! člověka napadne, když slyší téct vodu z něčího bytu, né že se tam někdo koupe, né že se sprchuje, né že si tam lidi myjou ruce nebo nádobí, ale ŽE TAM PROSTĚ SAMA OD SEBE ZAČALA TÝCT VODA!! a nikdo není doma…
bolak, na to je jeden recept – když se sprchujete, vyvěste před dveře tabuli „Tento zvuk vody není prasklé potrubí, to se jenom myju, sprchuji, koupu. Nerušte!“
Drap | 8230 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |