Stačilo využít archív odpovědí a odpověď jste měl hned.
http://www.odpovedi.cz/search?q=elektronick%C3%A1%20cigareta
--
Je to prý „zdravá alternativa klasického kouření, která má ve světě
nečekaně dobré výsledky – kuřáci postupně přestávají
kouřit!“.
Při samotném kouření elektronické cigarety inhalujete stále nikotin, ale neničíte své tělo dalšími škodlivými látkami (dehet, oxid uhličitý apod.). Zároveň máte pocit, že opravdu kouříte."
Více v odkazu
http://www.bezpecne-koureni.cz/
Upravil/a: quentos
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?quentos Nahlásit |
Moje osobní zkušenost: vůbec jsem neměl pocit, že kouřím. Navíc jsem měl tendenci se „překuřovat“ a předávkovat se nikotinem. Varují před tím i někteří výrobci. Kouření mě to neodnaučilo a brzy jsem se toho zbavil. Vyhozené peníze. Méně škodlivé to ale je.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Pro odvykání by mohla pomoci e-cigareta a pak žádná. 🙂
0
před 3098 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslim si, ze skodlive jsou elektronicke i klasicke, klasicke vice. Pokud se chce nekdo odnaucit kourit, doporucuji exkurzi v nemocnici nejlepe interni nebo onkologicke oddeleni.
Upravil/a: yuko
0
před 3095 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prošla jsem si obojím. Byla jsem nebo vlastně furt jsem silný kuřák, ale teď posledních několik měsíců jsem na elektronický vapour2. Zdravější je hlavně proto, že nevdechujeme dehet a další škodlivý látky. Je lepší koupit kvalitní elektronickou cigaretu, kde obsah liquidu je mnohem lepší, než u lacinějších a oproti normálním cigaretám je to zdravější. Já jsem ráda, že jsem přešla. Měla jsem ranní kašel, ne teda pravidelný, ale teď už se dobrý tři měsíce neukázal.
0
před 2911 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
rozhodně méně škodlivější je elektronka, už jen proto je v posledních letech o ni takový zájem, já osobně jsem cca před rokem z NC.cz pořizoval svoji první elektronku
0
před 1414 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |