To je zase mainstreamový pohled z Prahy. A že na návsi hraje dechovka,
jak už si pražští filmaři představují venkov, tohoto trapného stereotypu
jsem si v českých filmech všimla.
I na jižní Moravě ubývá lidí, kteří si daji ráno štamprle vlastní
slivovice: lidé jsou závislí na automobilu, a represe jsou veliké.
0 Nominace Nahlásit |
Prosím tě, Manfrede05, buď jsi robot, tedy nelidská bytost, tím pádem nic. Ale pokud jsi člověk, tak nechápu tu strojenost odpovědí. Leda že bys texty odněkud neozdrojovaně kopíroval. Nehledě na to, že jsi napsal blábol. Asi jsi nikdy na moravských vesnicích nebyl + jaká nadměrná konzumace? Jeden panák není žádná nadměrná konzumace. Asi chyba v programování, viď?
Aha, už je mi vše jasné, ke svým odpovědím používáš ChatBot GPT. To je podvod.
0 Nominace Nahlásit |
Toto tvrzení není pravdivé a je spíše stereotypem, který se týká obrazu Moravy a moravské kultury. I když existují lidé, kteří si ráno dají slivovici, není to běžná praxe všech obyvatel Moravy a je to spíše výjimka než pravidlo.
Je důležité si uvědomit, že nadměrná konzumace alkoholu může mít negativní dopad na zdraví a každodenní funkci jednotlivce, a proto by měla být konzumace alkoholu podávána s opatrností a zodpovědně.
0
před 611 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není to pravda. Já třeba ne. Jsem abstinent. Jedná se o stereotyp.
0
před 611 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Počkat a on někde to má někdo jinak? Jako, že po probuzení tam nepošle 0,2 domácí pálenky a jde na hospodářství normálně fungovat? 🤦🏼♂️
A jak dlouho takový organismus fungovat dokáže? Nesežerou ho v průběhu dne například bacile, nebo plísně??? 🤦🏼♂️
0
před 611 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tož to mňa hluboko urazilo, já si dávám po ránu dvě aj tri stamprle slivovičky.
0
před 611 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |