Nedá se takto říct. Je to jak u lidí. Každý by mohl preferovat něco
jiného. Určitě jejich přirozená strava. Vnitřnosti, syrové maso, pro
některého i syrová ryba. Když ker to trochu zasmrádlé, tím lépe. Ale
najdou se i jiné chutě, tvarůžky, vajíčka cokoli jiného. Měl jsem kdysi
psa, kterého bylo nutno na zahrádce hlídat. Miloval jahody nikdy si neutrhl
nezralou a rajčata. Sám je obíral z keříčku.
Pro výcvik psů jsem u několika s úspěchem používal jako pamlsek,
sušená syrová játra.
8Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, Mc Merkurion, Kepler, kodl67, Rokio, aliendrone, EKSOT123
před 2202 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi to bude jak píše Drap, protože třeba psisku mé trafikantky dle všeho chutnají nejvíc mé kotníky až do půli lýtek (výš ten podvraťák nevyskočí)! Jde po nich doslova s neuvěřitelným entuziasmem! Ale copak za to můžu, že jsem tak krásný a chutný? I když… je tu ještě možnost, že to má co dočinění s mým pokusem ho vymačkat jak zubní pastu, když jsem ho přehlédl a trošku přišlápl, no. ;) :D :D
8Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, Drap, briketka10, Mc Merkurion, Kepler, kodl67, EKSOT123
před 2202 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Údajně syrové maso. 🙂
https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/74372-psi-nejsou-barvoslepi-prokazali-vedci/
4Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Kepler, Rokio, EKSOT123
před 2202 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stejně jako u lidí i psi mají různé chutě.
Můj současný pes si např. na syrovém mase nepochutná.
0 Nominace Nahlásit |
Naši pejci mají rádi konzervy. Konkrétně Brit Paté/Meat. Ze všech příchutí by si asi vybrali Lamb a Duck.
0
před 2188 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Náš pes má moc rád granulky zamýchané s konzervou. Chutnají mu všechny příchutě.
0
před 2150 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
a v čem je to teda lepší normální klasické konzervy? :) moc se v tom nevyznám, ale chci krmit našeho Alana dobrými kousky..
o tom Brit krmivu pro psíky jsem taky slyšela, ale ještě to nemáme vyzkoušené, teprve budu kupovat, tak jsem zvědavá jak bude našemu chutnat.
a kde se to dá sehnat? Koukala jsem se na obsahy jejich pokrmů pro psíky a docela se mi to líbilo, takže bych to klidně i vyzkoušela :)
jakože je něco fakt co je dobré na obsah masa a plné vitamínů? jestli ano tak moc ráda vyzkouším. teda naši mazlíčci
Co krmivo brit? Znáte to někdo? Dívala jsem se na recenze a docela se mi to líbí, jen bych ráda se zeptala i vás, kdyby náhodou..