jde o masovou konzervu,která byla původně vyráběná pro anglickou
armádu.je to opravdu kus dobře naloženého a konzervovaného masa.
můžeme ho smažit,přidávat do rizota,do těstovin.zde v odkaze vám
posílám recept
Zdroj: http://vareni.dama.cz/index.php?a=ukaz&recept=7192
0 Nominace Nahlásit |
Luncheonmeat.
Otevřít konzervu z obou stran, aby se dal obsah vytlačit, rozkrojit na
kolečka a na pánvi osmahnout.
S chlebem nebo bramborem. Rychlý oběd, večeře.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5419 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to tepelně opracovaný masný výrobek,něco jako salám.Musím dodat,že nemusí být jen v konzervě.
0
před 5419 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |