To je různé. Bývají to různé „podrtžtašky“, ale jsou to taky holky od kopírky, různé asistentky, pomocné skladnice, které zapisují do počítače a tak. Sice nebývají tahle pracovní místa moc vysoko platově ohodnocená, ale jinak to bývá pohoda. Já už jsem byla několik „podržtašek“ a zatím jsem tam byla spokojená. Nemám moc velké ambice a je pro mě taky důležité, abych nebyla v práci ve stresu.
0 Nominace Nahlásit |
Administrativní práce je souhrn pomocných rutinních kancelářských činností, které mají zabezpečit chod určité instituce, úřadu nebo pracovního týmu. Jedná se o činnosti, které mají vztah k evidenci, předávání nebo podávání informací, statistiky apod.
Zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Administrativa
0
před 5376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, administrativní pracovník je fakt široký pojem. Dneska máte plné administrativní haly lidí, kteří prostě nějakým způsobem vyplňují tabulky a dělají monotónní kancelářskou práci. Ale pak je pozice administrativního pracovníka, která je kreativní a rozvíjí lidský potenciál. Jak tu říká Sonka Pop, tak hodně záleží na popisu konkrétní pozice. Ale pozor na to, protože za administrativního pracovníka spousta firem schovává právě tu špatně placenou nudu.